donderdag 26 maart 2015

Revlon - Cayenne

Ik kan het niet laten om iedere keer wanneer ik bij de Action ben even langs het beauty schap te gaan en te snuffelen in de Revlon bak. Ze verkopen de laatste tijd echt hele leuke revlon kleurtjes voor maar €0,99! Zo viste ik een tijdje geleden Cayenne uit de bak!

Cayenne is een donkerrode lak met een metallic finish. De lak is ietwat streperig wat de meeste metallic finishes ook hebben.


De lak brengt prima aan en ook het kwastje lakt fijn. Wel is dit niet helemaal mijn kleur. Ik vind de kleur wat meer geschikt voor een wat oudere generatie, mij staat hij niet zo heel erg!

De lak dekt prima met twee dunne laagjes. Niets op of aan te merken. De kleur is natuurlijk ook persoonlijke smaak, echt mijn ding is het niet, maar er zijn vast genoeg anderen die dit een prachtige kleur vinden!

Wat vinden jullie van de kleur? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations