woensdag 11 maart 2015

Sinful Colors - Blue La La

In Zaandam hebben wij 3 Kruidvat filialen, helaas heeft geen enkel van deze winkels een extra Essence schap of een Sinful Colors schap. Zo nu en dan ga ik even richting Purmerend omdat ze daar wel zo'n winkel met extra schappen hebben! Daar kocht ik dit gave lakje van Sinful Colors met de naam: Blue La La!

Blue La La is een prachtig lavendelkleurig lakje met crème finish. De kleur lijkt op de swatches meer blauw, maar deze is echt lavendel, dus tussen blauw en paars in!


Deze lak heeft eigenlijk alleen maar pluspunten. Gave kleur, leuke naam, brengt fijn aan, dekt prima en is onwijs geschikt voor nailart!

De lak dekt prima met twee dunne laagjes. Ik heb deze kleur zelf al meerdere malen gebruikt voor verschillende nailarts en ook in de salon valt de kleur erg in de smaak. Zeker een aanrader dus!

Wat vinden jullie van Blue La La?

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations