dinsdag 10 maart 2015

[Gelnagels] Something Personal

Ik vind het altijd erg leuk wanneer iemand een persoonlijk tintje aan haar nagels wilt toevoegen. Dit keer werd mij gevraagd of ik de voorletters van deze dame haar kinderen wilde toevoegen aan een nailart. De verdere wensen: Zwart en zilver qua kleur! Zie hier het resultaat!

De nailart is een combinatie van handgemaakt en stamping geworden. Met de middelste twee nagels als accent. De volgende producten gebruikte ik voor deze nailart:
- Zwarte basis (Essence - Edward's Love)
- Zilveren glitterlak (Catrice)
- Witte Striper
- Sponsje
- BPS stampingplate BP34


Als basis bracht ik twee laagjes van de zwarte lak aan. Omdat er ook zilver bij zou komen besloot ik een gradiƫnt te maken. Ik deed wat zilveren lak op een sponsje en depte deze over de tips van de nagels om een gradiƫnt effect te krijgen.

De middelvinger en ringvinger gebruikte ik als accentnagels. Op de ringvingers maakte ik met een witte striper de voorletters van de namen van haar kinderen. Op de middelvingers stempelde ik een vlinder. De vlinder komt van de BP34 plate af van BornPrettyStore.

Mocht je nieuwsgierig geworden zijn naar de plate, of deze wellicht zelf ook zou willen aanschaffen, de plate is nu met 20% korting te verkrijgen bij Born Pretty Store. Klik hier om direct naar de webshop te gaan om de plate te bekijken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations