donderdag 5 maart 2015

OPI - Plant One On Me

Bij de Big Bazar kun je sinds een tijdje OPI lakjes kopen. Het gaat hier om OPI lakjes die je voor ene budget prijs kunt aanschaffen, de lakjes zijn afkomstig uit oudere collecties die OPI zelf niet meer verkopen. Zo nu en dan heeft de Big Bazar een leuke aanbieding en dan haal ik nog wel eens wat lakjes. Dit lakje ligt al een tijdje te verstoffen in mijn kast, tijd voor swatches!

Ik begin meteen maar met een 'meh' gevoel. Plant One On Me is een okergele nagellak met een crème finish. Overduidelijk niet mijn kleur, maar qua finish vind ik deze ook iets minder.


Ik krijg nog steeds een beetje de kriebels bij het zien van de swatches. De finish van deze lak is zo onwijs streperig. Je ziet echt kale vlekken in de lak vallen, dit ligt overigens echt puur aan de lak zelf want ik heb lang genoeg gewacht tussen de laagjes door.

Ik bracht uiteindelijk twee lagen lak aan voor bovenstaand resultaat. Wellicht dat bij laag drie de vlekken iets minder zijn, maar ik vond dit gewoon geen geschikte lak voor mijn nagels, helaas pindakaas! 

Wat vinden jullie van de lak/finish/kleur? 

1 opmerking:

  1. I think it will look better with one more coats. but still, i love this color! love the shape of your nails as well.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations