zaterdag 7 maart 2015

[Nailart] Rosebush!

Deze nailart maakte ik op mijn eigen nagels. De nailart is een combinatie van handgemaakt en gestempeld. Het niveau van deze nailart ligt wat hoger dus is niet ideaal om mee te starten, maar mocht je al wat meer aankunnen op het gebied van nailart is dit wellicht een leuk idee!

Omdat ik voor deze nailart nogal wat producten gebruikt heb, heb ik er dit keer een foto van gemaakt. Hieronder nog een lijstje met de producten:

- Paarse lak;
- Witte lak;
- Groene striper;
- Sponsje;
- Removerpen;
- Dottingtool;
- Rode stempellak;
- ebay stampingplate Xiuya-11;
- Stempelbenodigdheden.De bedoeling van deze nailart was het maken van een 'fantasy rozenstruik'. Ik gebruikte voor de achtergrond wit en paars. Ik lakte eerst mijn nagel volledig wit. Met een sponsje maakte ik vervolgens de gradiĆ«nt. Wijsvinger en pink wit boven paars onder en de middelvinger en ringvinger paars boven, wit onder. 

Voordat je kunt gaan stempelen moet de basis echt goed droog zijn. Doordat de basis gesponst is, is de droogtijd wel iets sneller maar wacht lang genoeg! Ik haalde verschillende formaten roosjes van de stampingplate af, deze stempelde ik random naast elkaar op de overgang van het paars/wit. Probeer zo min mogelijk de roosjes over elkaar heen te stempelen, anders wordt het zo'n rode vlek!

Om de roosjes heen zette ik met behulp van de witte striper en een dottingtool de blaadjes. Dit deed ik random op gevoel, dus hier zit niet echt een bepaalde techniek achter. De nailart even aflakken met topcoat en dan blijft deze mooi een tijdje zitten!

Wat vinden jullie van de rozenstruik? Ik heb deze nailart zelf zo'n 1,5 week gedragen en kreeg er onwijs veel complimenten op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations