maandag 23 maart 2015

Personal #12

De afgelopen week heb ik een onwijs drukke week gehad in de salon. Deze week dus veel nagelfoto's en wat minder andere foto's, maar goed, daar draait het juist ook om.. nagels!

Gentlemen Verschoor! Jammer van het tegenlicht, maar hij keek echt recht de camera in!

Ik kreeg via de mail een inspiratiefoto opgestuurd van een klant die graag zo'n soort nailart wilde. Ik maakte wat voorbeeldjes voor haar op een nagelwiel. Het resultaat zie je hieronder tussen de foto's!
 Leuke nageltjes gezet deze week!

That ass! Ik krijg zo de slappe lach steeds van deze foto. Het lijkt net alsof Verschoor hier zo'n Alladinbroekje aan heeft. Hij was overigens met een speelgoedspin aan het spelen!

Gisteren mocht ik eindelijk mijn Helix veranderen van standaard helix naar een andere. Het was wel even flink oorlog omdat de piercing klem zat, maar inmiddels zit de nieuwe piercing erin, vind hem zo gaaf! Alleen de andere gaatjes moeten even met andere oorbellen gevuld worden, gewone kleine knopjes!

Knuffel!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations