vrijdag 20 maart 2015

[Nailart] Stripy touch!

Soms heb ik van die buien, dan ben ik in één keer al het simpele of kleurloze zat en dan moet en zal er iets enorm fels op mijn nagels komen. Nou zo'n bui had ik dus afgelopen week, dus toverde ik mijn stripers tevoorschijn voor deze gezellige en ehh kleurrijke nagels!

Ik pakte 8 verschillende kleuren stripers voor deze nailart:
- Felroze, oranje, geel, donkerblauw, groen, donkerroze, wit en lichtpaars.


Ik bracht de verschillende kleuren steeds verticaal aan in strepen over mijn nagels. Ik begon bij de felroze, dan oranje, dan geel etc etc. Net zolang totdat uiteindelijk mijn gehele nagels voorzien waren van vrolijk gekleurde strepen!

Ik gebruikte deze nailart uiteindelijk als basis voor een andere nailart, dit omdat sommige kleuren nogal doorschenen en je toch mijn nagels door de streepjes heen zag. Ik vond het geheel met strepen wel zo enorm vrolijk dat ik jullie deze toch nog even wilde laten zien. De uiteindelijke nailart zal ik natuurlijk ook nog laten zien!

Wat vinden jullie van deze vrolijk gekleurde strepen? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations