zaterdag 28 maart 2015

[Gelnagels] Natural Look Nailart

Een nailart hoeft niet altijd heel druk of opvallend gedaan. Ook met natuurlijke kleuren kun je een hele subtiele nailart maken! Zo maakte ik deze nailart met verschillende bruintinten!

Voor deze nailart gebruikte ik de volgende producten:

- Nude/bruin tint lak (Essence - suede finish)
- Donkerbruine striper
- Witte striper
- Penseel met remover.


Voor de basis van deze nailart maakte ik gebruik van de natuurlijke nagelkleur. Over de tips van de nagels bracht ik een lichtbruine kleur aan voor de french manicure. De french manicure trok ik strak door er even met een penseel langs te gaan. 

Langs de zijkanten van de nagels zette ik om en om met de donkerbruine en witte striper lijntjes. Op iedere nagel bracht ik vier lijntjes aan. Een subtiele nailart, maar wel opvallend genoeg om te zien dat de nagels gewoon mooi verzorgd zijn!

Wat vinden jullie van deze subtiele nailart? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations