woensdag 4 maart 2015

[Nailart] Gone With The Wind

Sinds ik de nieuwe stampingplates binnen heb, haal ik deze steeds tevoorschijn wanneer ik weer iets van nailart wil uitproberen! Ook deze nailart was een probeerseltje, die uiteindelijk de moeite waard was om ook te laten zien. Vandaag laat ik jullie de gone with the wind nailart zien!

Voor deze nailart maakte ik gebruik van een stampingplate van Ebay. Zoals je kunt zien werken deze plates dus ook prima (en dat voor een budgetprijsje van nog geen €1!). Ik gebruikte de volgende producten:

- Revlon-Bubbly (of een kleur naar keuze)
- Essence-That's my pop cake (glitters)
- Sponsje
- Ebay stampingplate Xiuya-06
- Witte stempellak + stempelbenodigdheden.


Ik lakte mijn nagels eerst met twee dunne laagjes Revlon-Bubbly. Dit liet ik goed drogen. Op een sponsje bracht ik wat glitters van Essence - That's My Pop Cake aan, deze depte ik op de tips van mijn nagels om een gradiƫnt te maken.

De bloem op mijn ringvinger was een grote afbeelding waarvan ik 1/4 op mijn nagel stempelde. De bloem deed mij denken aan een uitgebloeide paardebloem waar van die pluisjes aan zitten. Als kind zijnde blies je hier dan tegenaan om de pluisjes te laten vliegen. Dit effect probeerde ik met deze nailart ook te krijgen. Op de rest van de nagels stempelde ik wegvliegende pluisjes. 

Doet deze nailart jullie ook denken aan die pluizige bloemen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations