donderdag 12 maart 2015

[Gelnagels] Lime Fun!

In de salon heb ik echt een onwijze leuke en gezellige vaste klantenkring die eigenlijk altijd wel openstaan voor een leuke nailart! Zo maakte ik deze nailart een tijdje geleden, waarbij ik de kleuren limegroen en roze met elkaar combineerde. Geen dagelijkse combinatie, maar wel een erg leuke!

Als basis gebruikte ik de eigen natuurlijke nagel. Ik gebruikte de volgende producten:
- Lime groene lak (Essence)
- Sponsje
- Donkerroze striper
- Lichtroze striper
- Rhinestones.


Met een sponsje bracht ik de limegroene kleur aan op de tips van de nagels. Dit deed ik door het sponsje zachtjes te deppen over de nagel heen. Na wat heen en weer communiceren besloten we de ringvinger als accentnagel te gebruiken. De overige nagels kregen twee donkerroze streepjes zodat deze goed zouden matchen bij de accentnagel.

Op de ringvingers maakte ik roze bloemen. Met de donkerroze striper tekende ik eerst de bloemblaadjes. Met de lichtroze striper maakte ik de details en wat streepjes. In het hart van de bloem een zilveren rhinestone en klaar is de nailart!

Wat vinden jullie van de combinatie limegroen en roze? 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations