zaterdag 14 maart 2015

[Stash] Golden Rose Collecties

Ik heb eigenlijk al een hele lange tijd geen stash-update meer gedaan. Dit gaat hem in foto's ook niet meer worden en qua film duurt het ook iets te lang. Toch wil ik wel zo nu en dan nog wat leuks over merken/collecties etc schrijven! Nu krijg ik vaak de vraag of ik een lievelingsmerk qua nagellak heb, nee, dit heb ik niet, maar ik heb wel een favoriet merk op het gebied van glitterlakken. Namelijk.... Golden Rose!

Hierboven op één foto al mijn Golden Rose lakken. De collectie is nog ietwat bescheiden, maar daar komt binnenkort meer verandering in. Vandaag ga ik jullie in ieder geval deze lakken laten zien en de bijbehorende collecties!


Scale Effect van Golden Rose is een collectie met nagellakken met een flakie effect. Dit waren één van mijn eerste Golden Rose lakken. De flakies geven lakken zo'n gaaf effect (vooral met zwart). Ik bedenk mezelf ook meteen dat ik deze lakken al véél te lang niet gebruikt heb!

Hierboven de flakies en een voorbeeld nailart die ik zelf met de flakies maakte! De scale effect lakken zijn niet overal meer verkrijgbaar, de groothandel van Golden Rose zelf verkoopt ze helaas ook niet meer. Ik heb ze online hier wel gevonden voor een spotprijs. Mocht je nog graag scale effect lakken willen hebben dan zou ik er snel bij zijn, want het ziet er naar uit dat ze binnenkort geheel verdwijnen!

Op deze foto zie je twee aparte collecties. De linker twee lakken waren mijn allereerste Golden Rose lakken! De linker twee zijn Crystal Colour lakken, deze worden helaas niet meer gemaakt en zijn ook niet meer te koop, maar wat gebruik ik deze lakken nog onwijs veel! In plaats daarvan is er nu een nieuwe collectie die je rechts ziet. De Holiday collectie is geheel nieuw en is dus nog overal verkrijgbaar. Ik kocht deze zelf op de beurs afgelopen weekend. Swatches van deze kleurtjes zal ik snel laten zien! De Holiday lakjes kun je hier al voor €2,95 per stuk kopen!

Deze nagels maakte ik o.a. met de roze crystal colour lak van Golden Rose!

Mijn favoriete collectie is echt wel de Jolly Jewel collectie. Dit zijn stuk voor stuk onwijs mooie glitterlakken! De Jolly Jewel collectie wordt nog steeds uitgebreid en zijn dan ook nog volop verkrijgbaar. Wel is het zoeken naar een webshop wat lastig omdat Golden Rose niet overal verkocht worden. 
Dit zijn twee swatches van de Jolly Jewel lakken. Ik heb even op internet gezocht naar verkoopadresjes aangezien ik de meeste lakken op beurzen koop (of in de groothandel zelf die in Zaandam zit!). Hier zijn de Jolly Jewels in de uitverkoop voor €2,95 per stuk (de oudere collectie) en hier vind je de nieuwere collectie voor €3,99 per stuk!

Ik kocht zelf op de beurs vorig weekend weer drie nieuwe Jolly Jewel lakjes erbij. Deze kun je zelf online shoppen via de tweede link hierboven! De laatste collectie waar ik een lak van heb is de nieuwe 3D glaze collectie. Dit zijn topcoats die je over een andere lak aanbrengt. Eerlijk gezegd heb ik deze nog niet getest, dus behalve dat ik de lak er in het flesje onwijs gaaf uit vind zien weet ik niet hoe deze op de nagels is! De 3D glaze topcoats kun je hier online bestellen en kosten €3,95 per stuk!

De post is iets langer geworden dan verwacht, maar ik hoop dat jullie dit een leuk artikel vonden om een keer op deze manier iets over een merk te lezen! Mochten jullie dit voor herhaling vatbaar vinden, laat het me weten en dan kijk ik even of ik af en toe tussendoor meer van dit soort artikelen kan plaatsen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations