maandag 16 maart 2015

Personal #11

Goedemorgen! De maandagochtend betekend weer een nieuwe persoonlijke update! Dit keer een weer wat langere update en natuurlijk weer wat Verschoor foto's! Je kunt mij natuurlijk ook volgen via Instagram zelf: @sylvia_nailartcreations.

Ik veranderde weer het één en ander in de salon. De gellakken staan nu mooi inclusief kleurnagel uitgestald waardoor ze zichtbaar zijn!Ik heb ook een onwijs leerzame week gehad in de salon. Ik ben met de testfase voor de nieuwe gel bezig, ik maakte weer erg leuke nailarts en voor het eerst maakte ik een nagelbedverlenging met french manicure. Meer hierover zul je in aparte posts natuurlijk nog lezen!

Dit vind ik zo'n lieve foto! Een paar weken geleden liet ik m'n tattoo met Verschoors pootafdruk zetten. Afgelopen week ging hij op schoot liggen en legde hij zijn pootje precies naast m'n tattoo neer!

Daarnaast had meneer een lekkere knuffelige week waardoor hij avonden lang bij mij op schoot ging liggen. Check trouwens dat tongetje op de tweede foto, cute!

Blacky naast de twee konijnen. Het leek er net op alsof ze aan het waken was!

Purrrr.

Gisteren stond ik de ochtend en middag op de braderie van de Kids-Inn bij ons in de buurt. De hele dag gezellig nageltjes gelakt! Helaas was het wel erg koud!

Fijne maandag!

 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations