dinsdag 24 maart 2015

[Gelnagels] Pink Flower Theme

Een paar weken geleden hield ik via facebook een winactie om de 250 likes te vieren. De winnaar mocht een set gelnagels met nailart naar keuze laten plaatsen. Dit is de nailart geworden!

Voor deze nailart gebruikte ik de volgende producten:
 - Roze glitterlak (Golden Rose)
- Sponsje
- Felle roze striper (Max)
- Lichte roze striper (Max)
- Donkerroze Rhinestones


De basis van deze nailart is een gradiƫnt met een zachte roze glitterlak. Ik gebruikte de Crystal Colour van Golden Rose. Met de felle roze lak maakte tekende ik de bloemblaadjes op de nagels.

Met een lichte roze striper maakte ik wat details in de bloemen en zetten ik streepjes. De donkerroze rhinestones bracht ik aan in het hart van de bloemen. Deze kun je zelf met nagellijm of topcoat vastzetten!

Ik vind het zelf een onwijs leuke nailart, wat jullie? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations