woensdag 25 maart 2015

[Gelnagels] French Manicure met Nagelbedverlenging

Begin maart ben ik naar de Beauty Trade Special beurs geweest, een beurs speciaal voor nagelstylisten en schoonheidsspecialisten. Op die beurs ben ik bij een aantal nieuwe merken wezen kijken omdat ik toch wel graag wilde overstappen op een ander merk. Zo gezegd, zo gedaan. Maar... Natuurlijk moesten wel alle producten uitgetest worden en als uitdaging voor mijzelf wilde ik graag een setje nagelbedverlenging zetten. Ik deed een oproepje via de Facebookpagina en al snel melden zich genoeg vrijwilligers, ik koos één dame uit die model mocht zitten!

Dit is de voor foto van de natuurlijke nagels. Zo kun je straks goed het verschil zien!

En........


De na foto! Dit was voor mij de allereerste keer dat ik een set nagels met nagelbedverlenging heb gezet. Omdat ik dus ook niet wist of het zou lukken en of het uberhaupt wel mooi zou worden vroeg ik dus een model. Uiteindelijk ben ik onwijs blij met het resultaat!

Natuurlijk zijn er ook altijd nog wat verbeterpunten. Zo zou de french manicure nog iets strakker kunnen en moet ik er echt nog wat snelheid in krijgen. Deze set nam zo'n 2 uur in beslag, wat opzich nog meevalt, maar uiteindelijk is het de bedoeling er wat meer snelheid in te krijgen. Maar dan nog, een eerste keer valt mij totaal niet tegen!

Uiteindelijk ben ik echt tevreden met deze set nagels. Gelukkig vond de dame zelf ze ook erg mooi en waren er veel via fb/instagram die ook erg positief reageerde. Nu is het enkel nog de testfase van de gel afwachten, de eerste set zit er nu zo'n 2,5 week al prima op, dus dat is ook positief! Ik ben trouwens qua merk van Nails Only naar Florence overgestapt. Ik heb de Cover Fiber Peach camouflage, de clear fiber gel en de white gel gebruikt. 

Wat vinden jullie van deze set french manicure? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations