vrijdag 5 oktober 2012

Fogan - Nr 22

Mijn ervaringen met Fogan zijn eigenlijk heel wisselend. Het ene lakje is geweldig en dekt top, de andere streept wat meer en is wat minder. Degenen die zelf een aantal Fogan lakken in huis hebben weten waarschijnlijk wel waar ik het over heb. Toch blijven we gewoon lakken uittesten, op zoek naar de goede en minder goede lakken! Wil je weten welke lakken van Fogan de moeite waard zijn? Klik dan eens op de Tag 'Fogan' onder aan dit bericht of in de rechterbalk bij de tags!

My experiences with Fogan are very variously. I totally love some polishes, but other polishes are streaky and mweh. The ones who own Fogan by themselves probably understand what I'm talking about. So I keep continue trying out new polishes to discover which ones are totally worth it and which ones aren't! Curious for the Fogan polishes I've tested so far? Click on the tag 'fogan' below this article or on the rightside of the page below 'tags'.

Nr 22 (jammer dat ze geen namen hebben!) is een lichtpaarse lak met shimmer finish. Toen ik de lak in het flesje zag was het eerste wat ik dacht: dat gaat dus nooit dekkend worden! Schijn bedriegt, zoals je kunt zien dekt de lak wel degelijk en nee, ik heb géén 10 lagen gebruikt hoor! ;-)


Nr 22 (too bad they don't have names!) is a light purple polish with shimmer finish. When I looked at this polish in it's bottle I immidiatly thought: oh no, this polish isn't going to be opaque! Boy what was I wrong, do you see this swatch? I didn't used 10 layers or something llike that ;-)!

Het eerste laagje welke ik aanbracht was vrij sheer, maar droogde supersnel! Nu heb ik op dit moment weer langere nagels waardoor bij mij een lak wat sneller doorschijnt. Wanneer je kortere nagels hebt is deze lak prima dekkend met 2 lagen. Heb je net zoals ik wat langere nagels, dan is een derde laagje aan te raden!

The first layer was pretty sheer, but it dried super fast! At this moment my nails are pretty long so with some polishes I have to add an extra layer. When you have shorter nails, this polish is opaque with 2 layers. Do you have longer nails, then use an extra layer! I used 3 thin layers on above swatches.

De lakken kosten allemaal €0.99 per stuk en zijn verkrijgbaar op www.fogan.nl
The polishes just cost €0.99 each, they're available at www.fogan.nl

Hoe vinden jullie tot nu toe de lakken van Fogan? / What's your opinion about Fogan so far?


9 opmerkingen:

 1. Ik vind de fogan lakken wel echt top en ja, de ene is heel dekkend en de andere wat minder. Maar voor €0,99 kun je er niet echt een miskoop aan hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze heb ik ook. Mooi kleurtje maar wel nodig om 2 a 3 lagen aan te brengen voordat het goed dekkend is. Ik heb deze nu op mijn nagels aangebracht als een french manicure en daar bovendien nog paarse glimmertjes overheen gedaan. Staat erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @MissPinkyNails,

  Klopt! Juist doordat ze zo goedkoop zijn hebben mensen al geen hoge verwachtingen, zo kunnen de lakken eigenlijk nooit echt tegenvallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Vivian,

  Klinkt leuk! Mocht je een keer een leuke nailart oid gemaakt hebben mag je de foto ervan ook delen op de facebookpagina van Nailart Creations als je wilt! Ben erg nieuwsgierig ;-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zet al mijn nail art, dwz bijna al mijn nail art op facebook. Maar wel alleen als het een beetje leuk geworden is hoor. Ik zal even kijken hoe ik dat dan kan delen met de Nailart Creations facebookpagina. Ik moet altijd even zoeken hoe dat soort dingen werken hihi..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Vivian,

  Ik zag dat het je gelukt was, erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dank je. Toevallig had ik deze paarse french manicure niet gefotografeerd. Dacht ik...ik zou toch zweren dat ik dat wel gedaan had maar kan het nergens meer vinden. Maar als ik iets leuks maak wat de moeite waard is zal ik dat op facebook zetten.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations