woensdag 31 oktober 2012

Step By Step Tutorials: Lappenpop + Glamorous Frankenstein

Vandaag is het officieel Halloween! In de nacht van 31 oktober op 1 november worden er op een hoop plaatsen Halloween gevierd. Wie weet wordt Halloween over een aantal jaar in Nederland wel net zo bekend als in de US! 

De afgelopen dagen heb ik wat Halloween nailarts laten zien, vandaag ga ik jullie maar liefst twee stap voor stap tutorials laten zien van nailarts die ik de afgelopen week gemaakt heb. Een videotutorial van de Lappenpop nailart en een fototutorial van de Frankenstein nailart!

Lappenpop:
Ik ga beginnen met de stap voor stap tutorial van de lappenpop nailart! Deze heb ik in een video gemaakt, de producten die ik gebruikt heb:
- Saffron - Colour 55
- Max - Red, Neon Yellow, Deep Purple en Black (stripers)


Glamorous Frankenstein:
De glamorous Frankenstein nailart is vrij makkelijk om te maken. De basisstappen heb ik overgeslagen in deze tutorial, dit omdat je uiteraard zelf gewoon je eigen basiskleur kan uitkiezen! De gebruikte producten:

- Safari - Green
- Color Club - Object Of Envy
- Max - Black, White (stripers)


1: Nadat je je nagels hebt gelakt met de gewenste basiskleur gaan we beginnen met het haar van Frankenstein. frankensteins haar hangt met pieken omlaag. Met een zwarte striper maak je aan de bovenkant drie kleine driehoekjes. Deze kleur je in met zwart inclusief de bovenkant van je nagels.
2: Nu gaan we beginnen met het mondje van Frankenstein. Frankensteind mond is vastgenaaid met wat naden. We beginnen de mond met een horizontale streep.
3: Nu gaan we de naden maken. Maak drie dunne verticale streepjes over het horizontale zwarte streepje heen.
4: Nu pak je een wit lakje (of striper) en maak je twee witte stipjes voor de ogen van Frankenstein. Dit kun je doen met de striper zelf of met een dottingtool wanneer je deze in huis hebt.

5: Als laatste maak je nog een zwart stipje in de witte oogjes. Ook dit kun je met een zwarte striper of met een dottingtool doen! 

In 5 simpele stappen heb je dus superleuke glamour frankensteins op je nagels!

Heel veel nailart plezier en happy Halloween! Gaan jullie vanavond ook wat leuke griezelfilms opzetten?

5 opmerkingen:

 1. Geen griezelfilms, wel griezelavond @lokale bar, met magere hein achter de tap en cocktails uit een heksenketel :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze alletwee erg leuk. En wat kan jij dat netjes met die stripers. Mijn lijntjes zijn standaard te dik, ik krijg het niet voor elkaar om mooie strakke lijntjes te trekken. Maar goed, zal wel kwestie van oefenen zijn.
  Ik heb nu van die bloederige nagels gemaakt en het echt een aantal uren laten drogen maar toen ik er een topcaot overheen wilde doen werd het rood toch wat uitgevaagd over de rest van de nagel helaas. Is een topcaot van Max. Zit daar iets in wat de boel weer een beetje zachter maakt ofzo of oplost zodat het kan vervagen? Heb er uiteindelijk maar een blanke lak overheen gedaan.
  Bedankt voor de tutorials, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Beautyandblond
  Oeh klinkt gezellig! Hier wordt het vanavond wat dingetjes voor de website regelen, misschien nog wat films kijken!

  @ Vivian,
  Dat met die stripers is gewoon een kwestie van veel doen denk ik, mijn lijntjes waren in het begin ook niet zo mooi hoor, soms mislukt het zelfs nog steeds!
  Ik gebruik ook de topcoat van Max, maar heb daar niet zoveel problemen mee. Breng je deze zwevend aan? Dus een wat dikkere druppel op het kwastje en er dan voor zorgen dat deze druppel over de nagel wordt verspreid zonder dat het kwastje je nagel raakt.
  Sowieso zijn rood en zwart best tricky kleuren, deze vagen al vrij snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, da's toevallig dat je dat zegt. Ik heb het dus een keer met zwart gehad en gisteren met rood :-)
  Goed om te weten.
  En nee, ik heb niet echt een druppel op mijn nagel gedaan en daarna uitgeveegd maar gewoon mijn nagel gelakt zoals je ook doet met gewone nagellak. Maar is goed om te weten.
  Bedankt weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beide echt super gaaf, vooral de frankenstein!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations