zaterdag 20 oktober 2012

[Review] ELF - Cuticle Pusher

 Cuticle Pushers, ofwel 'nagelriem duwer' is een handige tool voor het terugduwen van de nagelriemen. Dit product is voor sommige erg bekend, maar voor andere totaal onbekend!

Nu is het erg belangrijk om regelmatig je nagelriemen terug te duwen. Het ziet er verzorgd uit, het zorgt ervoor dat je nagels blijven groeien en zonder dat je het weet kun je heel veel vuil bewaren tussen je nagelriemen! Bweh, dat willen we natuurlijk niet! Nu gebruik ik zelf altijd een ijzeren cuticle pusher, deze cuticle pushers van ELF ga ik vandaag reviewen om te testen of deze ook net zo goed zijn!

Op de achterkant van de verpakking staat wat informatie over de cuticle pushers. Er zitten er 2 in een pakje. De cuticle pushers zijn gemaakt van plastic, ELF omschrijft dit zelf als 'luxe'. Nu moet ik wel zeggen dat ik plastic niet bepaald een gevoel van luxe vind.


De cuticle pushers hebben twee kanten. De eerste kant zie je hierboven. Dit is een soort van zacht siliconen dingetje. Het is schuin afgesneden zodat je hem mooi recht op je nagels kunt zetten. Deze kant kun je gebruiken om je nagelriemen echt terug te duwen. Deze kant is niet bruikbaar wanneer je bijna nooit je nagelriemen terugduwt, dan zullen je nagelriemen erg hard zijn en is dit siliconen kantje niet sterk genoeg.

De andere kant is ook schuin afgesneden maar gewoon van plastic. Wanneer je wat hardere nagelriemen hebt is deze kant geschikter om je nagelriemen mee terug te duwen. Ik vind zelf deze kant niet fijn werken, het is iets te hard waardoor je jezelf al snel pijn kunt doen. 

Hier kun je zien hoe je de cuticle pusher gebruikt. Je plaatst hem tegen je nagelriemen aan en duwt ze zachtjes terug. Ik vind zelf de cuticle pusher niet fijn werken, ik vind de plastic kant niets en de siliconen kant zorgt er ook niet echt voor dat je vuil kunt verwijderen.

Conclusie: Wanneer je op zoek bent naar een goedkope versie van cuticle pushers zijn deze geschikt. Ben je op zoek naar een betere variant dan zou ik toch de ijzeren aanraden, deze vind ik zelf fijner en beter werken. Met de ijzeren kun je ook goed vuil tussen de nagelriemen verwijderen, dat is erg lastig met deze plastic variant.

Deze cuticle pushers zijn verkrijgbaar op www.eyeslipsface.nl ze kosten per set €1,-. Dit betekend dat je dus €1,- betaald voor twee cuticle pushers. Na gebruik kun je de pushers schoonmaken voor nieuw gebruik. Klik hier om direct het product in de webshop te bekijken.

Maken jullie gebruik van cuticle pushers? Welke variant heeft jouw voorkeur?

6 opmerkingen:

 1. Ik gebruik geen nagelriem duwer. Mijn nagelriemen blijven eigenlijk goed achter zitten. Plus ik vind zoiets echt iritant aanvoelen, dus heb ik het liever ook niet..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het voelt inderdaad best irritant! Maar je hoeft het maar eenmaal per week te doen dus dan heb ik het er wel voor over. Er nlijft een hoop vuil tussen de nagel en nagelriemen achter zonder dat je het weet!

   Verwijderen
 2. Ik gebruik het nooit. Alleen af en toe als ik mijn gelnagels bijwerk om te vijlen. Ik smeer iedere dag mijn handen in met handcreme en bijna iedere dag (ik wil het wel eens vergeten) mijn nagelriemen met olie en ik vind dat ze er goed uit zien dus ja, ik doe dit dus nooit eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Handcreme en nagelriemolie zijn ook erg goed! Duwt je nagelstyliste je nagelriemen ook niet naar achter?

   Verwijderen
 3. I just thought today about buying this cuticle pusher. I'm glad I didn't :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb een metalen nagelriemduwertje, en ben er tevreden van.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations