zondag 14 oktober 2012

Week Summary +Mededeling

Iedere zondag plaats ik een overzicht met alle artikelen van de afgelopen week, omdat niet iedereen de tijd heeft om iedere dag even te komen kijken en hierdoor soms wel leuke artikelen missen! Je kunt op de naam onder de foto klikken om direct doorgelinkt te worden naar dat artikel!

Zoals jullie al in de titel kunnen lezen, niet alleen het weekoverzicht, maar ook een kleine mededeling! Vanaf vandaag zullen alle artikelen alleen nog maar in het Nederlands verschijnen. Voor de meesten van jullie is dit geen probleem. Uit onderzoek bleek namelijk dat zo'n 90% van de bezoekers de Nederlandse taal spreken/lezen. Ook bijna alle comments zijn gewoon in het Nederlands, waardoor het steeds minder nuttig wordt om ook veel tijd in het Engels te stoppen. Daarnaast kost het vertalen een hoop tijd en kan ik zelf niet garanderen dat de vertalingen correct zijn aangezien ik zelf altijd meer tijd probeer te steken in het Nederlands. Vanaf vandaag staat er linksboven aan een translate knop. De buitenlandse bezoekers kunnen deze dan gebruiken om de tekst te vertalen! Ik hoop dat het op deze manier voor jullie ook meteen een verbetering wordt, ik weet dat er haast niemand is die de Engelse vertaling leest, dus bij deze neemt het dan ook geen overbodige ruimte meer in beslag!

De hele afgelopen week heeft deze website in het teken gestaan van de roze nailart! Dit weekoverzicht is dus een overzicht van alle geplaatste nailarts deze week!

Zondag
 Maandag

Dinsdag
  Dag 3

Woensdag

Donderdag

en

Vrijdag

Zaterdag

Wat vinden jullie ervan dat dit vanaf vandaag gewoon een Nederlandse blog wordt? Hoe vonden jullie deze themaweek met nailart trouwens?

*If you're not Dutch, you can translate my article with Google Translate in the left upper corner*

8 opmerkingen:

 1. soooooooo pretty *_______*


  • ♥♥♥ •

  natalijayasmina-b.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je allemaal pink ribbon nail-arts hebt gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooie collectie geworden! Mijn favorieten zijn toch wel dag 3 en dag 7 :) En gelijk heb je hoor van het engels..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Ik vind zelf dag 3 ook erg leuk geworden! De laatste 3 dagen ook wel aangezien ik meestal nooit echt leuke dingen weet te doen met stempelen.

   Verwijderen
 4. Prachtige roze week. Ik vind ze allemaal erg mooi en origineel. Engels....snap ik wel. Ze kunnen vertalen dus dat is dan toch een mooie oplossing.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja toch, dacht ik zelf ook. Het Engels wordt toch amper gelezen en ik ben er gewoon geen expert in om alle foutjes eruit te halen. Dan is translate gewoon een betere optie. En natuurlijk bedankt voor het lieve compliment!

   Verwijderen
 5. Vind ik veel fijner zo! Ik vind het altijd beter als het een taal is;) Daarom doe ik het zelf ook alleen in het Nederlands!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations