donderdag 18 oktober 2012

Instagram #27

Het is weer donderdagochtend dus tijd voor een nieuwe Instagram post! In dit artikel geef ik jullie een kleine impressie van mijn week. De foto's worden allemaal op Instagram geplaatst, willen jullie direct de foto's zien op het moment van plaatsen? Dan kun je me volgen met de naam: sylvia_nailartcreations!

Afgelopen donderdag kwam ik er een beetje laat achter dat ik maandag een zelfgemaakt prentenboek moest inleveren. Dus hop, woensdag t/m zondag non stop prentenboek maken! Ik moet zeggen dat het best leuk was om te doen! Hierboven was ik nog bezig met het inkleuren van de tekeningen.

De tekeningen voor het prentenboek maakte ik eerst op papier, scande ze dan in om ze vervolgens om de computer in te kleuren. De kat wilde natuurlijk even een handje helpen (lees alle spullen stelen ;-)).


Bij de Action hadden ze al allerlei leuke kerstspulletjes staan. O.a. dit lieve muisje met kerstmutsje. Voor €1,09 mocht hij mee als decoratie voor Kerst. Ik vind hem echt superschattig!

Koe was een beetje smerig en stonk, dus tijd voor een bad! Een beetje warm water en een washandje en Koe vond het heerlijk!

Haha na het afdrogen was Koe echt een enorme punker geworden. Hij zag er zo schattig uit!

Lief klein slaapkopje!

Prentenboek is eindelijk helemaal af! Ik moet zeggen dat het resultaat er wel mocht wezen. Het zag er leuk uit!

Dinsdag heb ik even mijn nagels met de helft verkort. Ze werden ontzettend lang en daardoor worden ze meteen iets minder sterk en scheuren ze sneller. Nu hebben ze weer een fijne lengte!

Gisteren had ik toevallig een dagje vrij van school en ik had hoognodig een nieuwe winterjas nodig! Even geshopt bij de Primark dus! Een leuke jack voor de herfst gevonden en een nieuwe winterjas. Shopdagje geslaagd dus!

Hebben jullie nog iets leuks gedaan deze week?

3 opmerkingen:

 1. Een cavia die Koe heet hahaha...ik vind het hardstikke origineel :-) En bovendien kende ik dit huisdier nog niet.
  Dat prentenboek is zeker geslaagd, ziet er goed uit zeg!
  En ik ben nog steeds jaloers op al die leuke en vooral goedkope dingen die jij bij de Primark koopt ;-) Wanneer komen er nou eens meer Primarkten in NL.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja origineel he! Was al die standaard namen zat dus dacht doe ns gek! Primark is echt een heerlijke winkel inderdaad! Van mij mogen ze best meer filialen openen dan wordt het hier.misschien wat rustiger! Vooral in vakanties moet je echt niet naar de Primark gaan!

   Verwijderen
 2. Nee, kan me voorstellen dat het dan druk is. Nou ja, ik ben al blij dat er redelijk in de buurt een Action is. Is ten minste iets :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations