dinsdag 23 oktober 2012

Misa - Disco Queen

Toen ik een aantal maanden geleden wat lakjes van Misa bestelde was ik toch wel het meest benieuwd naar Disco Queen. Raar genoeg heb ik een hele tijd gewacht met het uitproberen van dit lakje, ik weet zelf niet waarom, maar vanaf vandaag zal dit lakje sowieso een heel nieuw leven krijgen! Kijk je mee naar Disco Queen?

De naam zegt het al een beetje, Disco Queen is een prachtig glitterlakje. Het lakje zit boordevol gouden glittertjes, de glitters hebben een heel klein formaat maar zijn wel in grote mate aanwezig. Helaas is dit lakje niet helemaal dekkend. Ik heb 3 lagen gebruikt en bij de meeste nagels zie je toch nog een duidelijke nagel.


Raar genoeg wilde deze lak wel dekken op mijn wijsvinger, misschien dat ik ongemerkt toch een wat dikker laagje gebruikt heb op deze nagel. Zoals je kunt zien kun je bij de rest van mijn nagels toch nog wel duidelijk mijn natuurlijke nagel door de lak zien. 

Ik vind het altijd zo jammer wanneer glitterlakjes niet helemaal dekken. Ik vind het persoonlijk geen mooi gezicht wanneer je mijn eigen nagels door een lak heen kunt zien. Gelukkig hebben we dan altijd nog de 'layer' oplossing! Het glitterlakje aanbrengen over een basiskleurtje. Ik heb drie kleuren uitgeprobeerd om mee te layeren. Casuelle - Metallic Gold, La Femme Beauty - White en La Femme Beauty - Ebony. Goud, wit en zwart dus!


Over de basiskleuren heb ik twee dunne laagjes Disco Queen aangebracht. Ik was stomverbaasd door dit mooie resultaat! Ik vind Disco Queen prachtig staan over alle drie de kleuren. Over zwart ziet hij er mooi en chique uit, de witte basislaag doet de lak wat lichter lijken en de gouden basislaag doet het lijken alsof de glitterlak geen basiskleur nodig heeft!

Ik ben helemaal om, ik vind Disco Queen een geweldig lakje! Niet zozeer om zo te dragen, maar dit is een geweldig mooi lakje om mee te layeren. Ik denk dat ik hem rond de kerstperiode eens ga uitproberen over een rode basiskleur, lijkt me ook erg mooi! De glitters in Disco Queen laten zich erg goed verspreiden, je hoeft dus niet bang te zijn voor kale plekjes die minder glitters bevatten!

Welke combinatie met Disco Queen vinden jullie het mooist?

7 opmerkingen:

 1. Wow, schitterend zeg! Ik vind met de zwarte laag het mooist. Heel chique.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he! Vind ik zelf ook, ben ook best benieuwd naar een combinatie met rood of groen!

   Verwijderen
 2. Supermooi! Perfect voor de feestmaand!
  Ik vind hem persoonlijk op goud het mooiste.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je wijsvinger is heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind zelf de combo mrt zwart denk ik ook wel het leukst!

   Verwijderen
 4. Ik vind die witte heel leuk! Naja ze zijn allemaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations