dinsdag 30 oktober 2012

Halloween Nailart: Glamorous Frankenstein!

Deze Frankenstein nailart heb je zondag op één van de nagels van mijn zus al voorbij zien komen. Ik vond het ontwerp met Frankenstein wel leuk, perfect voor Halloween natuurlijk, máár ik wilde een Frankenstein met een kleine twist.

Zoals je kunt zien heb ik Frankenstein een klein beetje glamour gegeven, glitters! De glitters komen van Color Club - Object of Envy een prachtig lakje die helaas niet optimaal dekt. Ik heb als basiskleur dus Safari - Green gebruikt, daaroverheen een laagje Object of Envy.


Naast de twee groene lakken heb ik enkel een witte en een zwarte striper van Max gebruikt. Geef Frankenstein wat haar, een mondje en wat oogjes en de nailart is klaar!

Ik vind de Glamorous Frankensteins zo leuk staan op mijn nagels dat dit uiteindelijk de nailart is geworden die ik op Halloween ga dragen! Ik hoop jullie de afgelopen dagen wat inspiratie te hebben gegeven voor Halloween! 

Gaan jullie ook een speciale Halloween nailart maken?

5 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations