donderdag 25 oktober 2012

Instagram #28

Het is donderdagochtend en dit betekend op Nailart Creations tijd voor de Instagram post! Deze week heb ik heerlijk vakantie gehad! Dat hebben sommige die mij volgen via Instagram misschien ook wel gemerkt want het aantal uploads van foto's is bijna verdubbeld! Omdat het deze week zoveel foto's waren ga ik ze niet allemaal laten zien, mocht je ze wel allemaal willen zien dan kun je me uiteraard volgen via Instagram onder de naam: sylvia_nailartcreations.

Ik had al lekker sinds vorige week vrijdag vrij. Ik moest nog wat foto's maken op een basisschool voor een onderzoek dus ben even mijn moeder wezen opzoeken. Ze had bovenstaande herfstschaal zelf gemaakt ter decoratie, superleuk! Alleen een beetje jammer dat zulke dingen thuis nooit staan!

Sinds 6 weken hebben we nu de kitten. Weet waar je aan begint met kittens, krassen al over the place! De toestand van mijn hand is overigens op dit moment nog erger haha. Maar het is het waard, naast de boevenbuien is het zo'n lief beestje!


Vorige week heb de lijst met nagellakken weer helemaal geupdate! Zie de pagina nagellakken!

Ik zocht naar een leuk nieuw bakje voor de dingetjes die ik nog moet reviewen voor de blog. Het andere mandje werd iets te klein en ik wilde iets vrolijkers. Bij de Action vond ik dit leuke felroze inklapkratje! Superuitvinding, mocht hij een keer leegraken kan hij ook gemakkelijk opgevouwen worden. De Action blijft me verbazen!

Maandagochtend toen ik uit bed kwam en naar buiten keek, kreeg ik meteen zo'n herfstig gevoel! Het grasveld lag onder de blaadjes, ik vind dit altijd zo'n mooi uitzicht!

Verschoor (de kitten) is al een echte boef hoor! Een tijdje geleden heeft ie van mij zo'n leuke zwarte speelgoedspin gekregen aan een draadje. Hij is er helemaal gek op! Zo vond ik een deel met een oogje terug op dinsdag en de dag erna, jawel hoor, lag de spinnen in 3/4 stukken op de grond en hingen enkel nog een paar pootjes aan het touwtje! Haha.

Total loss van het slopen, dan komt ie heerlijk bij je liggen! Je kan eigenlijk ook gewoon niet boos worden op dit lieve koppie. Is zijn geheime wapen hoor, hij zet het echt in op het moment dat hij iets stouts doet! Dan kijkt hij je met die grote kraalogen aan en gaat ie er zielig bij piepen!

Ik hou van iets nieuws en ik hou van uitdagingen! Ik bedacht iets nieuws om een nailart mee te maken, dit komt binnenkort allemaal uitgebreid voorbij! De eerste poging was niet helemaal optimaal, maar dit zullen jullie vanzelf zien! Het idee vond ik in ieder geval leuk!

Spin gesloopt dus dan maar verder met een ketting. Kittenlogica!

Sinds de Action stripers verkoopt heb ik dus 6 setjes nieuwe stripers (6x3=18 nieuwe stripers!) Het paste allemaal niet meer in de oude mandjes dus ik moest iets nieuws bedenken. Ik besloot er een groter mandje bij te nemen en de stripers van de Action in een apart kleiner mandje te doen ernaast. De stripers stonden in de Helmer maar dit vond ik een beetje onhandig omdat je dan steeds met natte nagels van bovenaf moet zoeken naar de juiste striper. Nu heb ik de mandjes op mijn bureau staan in zicht, ik merk nu al dat ik véél meer gebruik maak van de verschillende kleuren stripers!

Mijn zus wilde graag Halloween nagels! Komt voor elkaar! Ze kon niet kiezen uit één design dus heeft verschillende designs, deze nagels zullen ook nog voorbij komen hoor met duidelijkere foto's!

Zoals ik al eerder zei: de Action blijft mij verbazen! Dinsdag kwam ik deze setjes met magnetische lakjes tegen. 2 Lakken en een magneet voor €1,50! Ik nam 5 setjes mee om te testen voor jullie! Ik weet niet precies hoeveel verschillende setjes er zijn, maar het zijn er ontzettend veel! Jammer genoeg hebben de meeste wel een gestreept patroon qua magneet, ik vond er ééntje met een sterpatroon.

Sja vakantie is natuurlijk hartstikke leuk, maar na de vakantie heb ik meteen twee weken tentamenweek! Dus naast het vakantie vieren vooral ook véél leren!

We hadden zo'n grote stapel superdierenplaatjes liggen dat mijn zus gistermiddag even snel een boek haalde bij de AH. De nummers hierboven missen we nog (euh de helft van het boek ja :p) dus mocht je nog dubbele hebben en er niets mee doen, ze zijn welkom hihi!

Zo voor deze keer best wel een lange post met veel foto's! Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te zien!

6 opmerkingen:

 1. Oooohhhhh....gggrrrrr.....magneetlakjes voor 1,50.
  En ik moet er eerst een dik half uur voor rijden voordat er een action in de buurt zit en dat doe ik niet want dan worden het alsnog dure lakjes.
  Ik haat het wonen in een uithoek, bah!
  Maar goed, leuke post weer hoor, top!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zaterdag op visite in Oosterhout en daar ga ik eerst naar de Action haha...hopelijk liggen er nog wat magnetische lakjes maar ik vrees het ergste dat alles al weg is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha wat slim! Mochten ze ze niet meer hebben en je wilt ze wel graag, geef even een berichtje, dan wil ik ze ook wel even voor je halen!

   Verwijderen
 3. Joepieeee.....heb 3 setjes met magnetische lakjes kunnen scoren!! Wel alleen met streepjes magneet maar ja, beter iets dan niets. Ga er straks 1 van proberen.
  Bedankt voor het aanbod Silvia. Gelukkig heb ik zelf wat kunnen kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Vivian,

  Super dat ze nog hadden! Moet wel zeggen dat de meeste setjes zo'n streepjesmagneet hadden hoor! Geloof dat er twee waren met een soort van stermagneet. Heb inmiddels zelf 1 setje uitgeprobeerd maar het is wel even goochelen maar ze werken opzich wel als je het goed doet! (moet zelf ook nog even de goede techniek ontdekken haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het werkt bij mij voor geen meter. Bij mijn dochter wel maar die heeft een andere kleur, weet niet of het daar aan ligt. Heb me suf geschut aan het potje, zelfs een tijdje op zijn kop gehouden en er met een sateprikker in geroerd maar je ziet nauwelijks iets. De lakjes zijn vrij dikkig wat ik enorm vervelend vind om aan te brengen. Ik heb het er waarschijnlijk te dik aangebracht en dan werkt het misschien ook niet. Balen....de dingen lukken gewoon nooit meteen zoals het moet bij mij. Heb het tig keer opnieuw zitten doen omdat ik als een klonterige laag op mijn nagel zat door de dikheid of ik nam mijn huid mee gggrrrr....Nu heb ik het als een goudkleur op mijn nagel zonder dat je echt iets ziet. Ik hoop dat het bij jou beter lukt Silvia.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations