woensdag 17 oktober 2012

Nailart: Paars/Zilver

De nailart die ik jullie vandaag ga laten zien heeft niet echt een speciale betekenis. Het stelt ook niet specifiek iets voor maar is meer bedoeld als leuke abstracte nailart om een kleurencombinatie te testen!

Een tijdje geleden liet ik jullie Party Purple zien. Een mooie donkerpaarse lak van E.L.F. Ik vond het een leuke uitdaging om een lak te zoeken die leuk zou staan bij dit donkere paarse lakje. Kijk je mee naar het resultaat?

Na een tijdje zoeken kwam ik uit op Essence - Rock 'n Roll. Een zilverkleurig lakje die ik echt al jaren heb! Het lakje is niet meer te koop maar er zullen vast wel vergelijkbare zilverkleurige nagellakken zijn.


Ik ben begonnen met de zijkanten zilver maken. Omdat ik dit een beetje saai vond heb ik er wat extra lijntjes bij getrokken. Uiteindelijk vind ik de kleurencombinatie van het donkerpaars en het zilver erg leuk! Ik heb geen aparte materialen gebruikt, de lijntjes heb ik gewoon gemaakt met het kwastje van de lak zelf!

Wat vinden jullie van deze kleurencombinatie? 

 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations