donderdag 18 oktober 2012

Miss Sporty - Nr 150

Miss Sporty staat eigenlijk een beetje bekend als 'kinder make-up'. Nu is het natuurlijk een budgetmerk, maar wist je dat Miss Sporty ook best mooie nagellakjes heeft? Niets kinderlijk aan, de lakjes zijn erg leuk! 

Ik was zelf op zoek naar een nieuwe mooie rode nagellak. Ik ben zelf gek op dat felrode, maar niet alle rode lakken zijn goed dekkend. Tijdens mijn zoektocht kwam ik dit lakje van Miss Sporty tegen!

Ik weet dat niet iedereen gek is op felle rode nagellak. Ik vind het zelf erg mooi staan en moet zeggen dat ik blij verrast was met dit mooie lakje! 


De kwastjes van Miss Sporty lakjes zijn vrij breed. Sommige zijn té breed waardoor ze niet zo fijn lakken, het kwastje van dit lakje had een beter formaat. Het kwastje is rond afgesneden waardoor je makkelijk je complete nagel kunt lakken zonder je nagelriemen mee te lakken.

Ik heb twee dunne lagen lak gebruikt. Hier en daar zag je nog lichtjes mijn eigen nagel door de lak heen. Dit heb ik makkelijk kunnen oplossen door er een nailart op te maken, deze komt later deze week nog voorbij!

Vind jij rood nou een leuke kleur, maar wil je liever niet een compleet rode manicure? Dan kun je ook proberen om een rode french manicure te maken of een leuke nailart over het rood heen. Ik vind zelf zwart erg mooi staan bij rood maar andere kleuren matchen natuurlijk ook! Kortom, er vallen heel veel leuke dingen te doen met een rode lak!

Wat vinden jullie van rode nagellak?

10 opmerkingen:

 1. Ik vind alleen donker rood mooi, vanaf die jij nu hebt en donkerder. Feller/lichter rood vind ik niet zo mooi bij mezelf. Bij andere kan het wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind zelf de meeste tinten rood erg mooi mits ze goed dekken! Anders vind ik er zelf ook weinig aan.

   Verwijderen
 2. Ik vind rode nagels echt prachtig!
  Alleen om de een of andere reden draag ik ze toch nooit..xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This red certainly caught my attention! Beautiful!!!

  http://pajamasnpearls.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben nog steeds op zoek naar een mooi knalrood lakje dus deze is perfect. Ga er morgen eens voor kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je moet wel even goed naar de nummertjes kijken. Er is nog een rood lakje die is een tikkeltje donkerder, voordat je per ongeluk de verkeerde pakt! Ik was nog aan het twijfelen welke ik zou meenemen.

   Verwijderen
 5. Een prachtig rood. Dat blijft de meest vrouwelijke kleur nagellak.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb gisteren een knalrood lakje van de Hema gekocht. Mijn hersens vertonen echt gaten geloof ik haha, want ik vergeet dan gewoon dat ik eigenlijk deze wilde. Nou ja, het rode Hema lakje is ook mooi. Het is niet anders.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations