zaterdag 27 oktober 2012

[Review] Pixum Wandkalender

 Een paar maanden geleden maakte ik kennis met www.pixum.nl. Ik bestelde daar een canvasfoto van onze kat Blacky. De service en het product bevielen mij zo goed dat ik nogmaals een bestelling plaatste maar dit keer voor een ander product!

Pixum vroeg mij of ik een kalender voor ze wilde testen, kijken of dit beviel! Een persoonlijke kalender met eigen foto's maken is natuurlijk altijd leuk, dus ik ging de uitdaging aan!

De eerste uitdaging begon al bij het soort kalender. Ik wilde er eentje die ik op kon hangen dus de bureaukalenders vielen voor mij al af. Het liefst wilde ik een verjaardagkalender, maar die vond ik toch best klein. Een verjaardagskalender leek me handig omdat hier meestal geen jaartal opstaat, op deze manier kun je hem dan meerdere jaren gebruiken. Helaas was dit niet mogelijk en staat er op iedere soort kalender een jaartal. Jammer, op deze manier is hij dus maar voor één jaar te gebruiken! Je kunt hier klikken je eigen kalender te maken.Ik ging uiteindelijk voor de wandkalender op A3 formaat van fotopapier. Fotopapier schrijft niet zo gemakkelijk, maar ziet er wel mooi uit. De wandkalender op A3 formaat kost €26,99, je betaald €0,99 bewerkingskosten en €2,99 verzendkosten. Je kunt de kalender geheel maken naar eigen smaak met eigen foto's en eventueel teksten! Je kunt hier klikken om een kijkje te nemen hoe de editor eruit ziet.

Ik wilde een beetje een mix maken met een aantal dingen op de kalender. Onder andere onze huisdieren. Zo staat Stamper op de voorkant en staan Blacky en Koe ook in de kalender. De foto's zien er ontzettend mooi uit!

Omdat het nailarten natuurlijk mijn grootste hobby is heb ik ook bij een aantal maanden een mooie nailart foto gevoegd. Zo kun je bijvoorbeeld ook een hele kalender samenvoegen met jouw hobby!

Je kunt er natuurlijk ook een familiekalender van maken! Zo heb ik bijvoorbeeld bovenstaande foto van mijn zus (rechts) en mijzelf in de kalender geplaatst! Je kunt je kalender dus naar eigen smaak invullen, ik vond het erg leuk om de verschillende foto's uit te zoeken!

Conclusie: Ik vind het jammer dat de kalender maar bruikbaar is voor 1 jaar, dit mag van mij best veranderen! Daarnaast is de kwaliteit echt top! Pixum geeft bij het bestellen aan dat het zo'n 6 dagen duurt tot verzending, 3 dagen na mijn bestelling kreeg ik al mail dat de kalender klaar was en verzonden zou worden. 4 Dagen na het bestellen had ik de kalender dus al in huis, dit verliep veel sneller dan bij de canvasfoto! 
Edit: Sinds deze week is het mogelijk om ook verjaardagskalenders te bestellen zonder jaargetal!

Hebben jullie al eens kennis gemaakt met Pixum?

3 opmerkingen:

 1. Nee, maar ziet er wel super gaaf uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn tante werkt volgens mij ook met pixum en is daar erg tevreden over.
  Super mooie kalender. Als ik het goed begrijp kan je wel een echte verjaardagskalender maken maar die is dan in jou ogen wat klein? Het zou dus mooi zijn als er ook voor de verjaardagskalenders een optie voor formaat is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb net mail ontvangen dat het sinds deze week mogelijk is om verjaardagkalenders te maken zonder jaartal dus dat is super! Zal het straks even als edit erbij zetten!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations