maandag 15 oktober 2012

La Femme Beauty - Silky Pink

Het is alweer best een tijdje geleden sinds ik de laatste keer swatches plaatste van een La Femme Beauty lakje. Nu heb ik bij lange na nog steeds niet alle nagellakken geswatcht en werd het weer eens tijd om een La Femme Beauty lakje te laten zien! 

Dit is Silky Pink. Nou heeft het lakje echt geen 'zijde' finish, maar de naam is leuk bedacht! Het lakje is roze, maar heeft hier en daar wel iets paars in zich, dit maakt de kleur juist weer een beetje origineel. 


Ik heb een tijdje geen lakjes van La Femme Beauty gebruikt, ik weet eigenlijk niet precies waarom. Nu ik na een tijd weer zo'n lakje gebruikt heb, heb ik meteen weer ontdekt hoe fijn deze lakken van La Femme Beauty eigenlijk zijn! Ik ben fan van de wat langer middelmaat kwastjes, ze lakken ontzettend fijn! Hierboven op de swatches zie je hier en daar wat strepen maar dit is eigenlijk altijd zo bij metallic lakjes.

De lak droogt snel en dekt met twee lagen lak. De lakken die ik van La Femme Beauty heb, heb ik al een behoorlijke tijd en kwamen van een markt in Friesland. Ik heb ze gekocht voor €1,- per stuk. Lakken van La Femme Beauty zijn ook verkrijgbaar bij op=op shops en de Big Bazar. 

Wat vinden jullie van Silky Pink?

2 opmerkingen:

  1. Mooie kleur! Ik zal toch eens wat vaker opletten als ik de Big Bazar weer binnenloop.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo'n soort kleur heb ik volgens mij al :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations