zondag 21 oktober 2012

Nailart: Chique Rood

Afgelopen vrijdag liet ik jullie een rood lakje van Miss Sporty zien. Naast dat rood een mooie kleur is om te dragen, is rood ook een mooie kleur om te verwerken in nailart! De nailart die ik jullie vandaag ga laten zien is een klein beetje een mix van twee andere nailarts die ik al eerder gemaakt heb. Het is dus ook leuk om eerder gemaakte nailarts met elkaar te mengen!

De nailart die ik jullie vandaag ga laten zien is een mix van de Nailart: Gorgeous en de Nailart: Abstract Rose. Je kunt op de namen van de nailarts klikken om deze nog eens terug te zien!

Zoals je kunt zien zijn de wijsvinger, de middelvinger en de pink gebaseerd op de nailart: Gorgeous. In plaats van twee lijnen heb ik dit keer van linksboven naar rechtsonder drie zwarte lijnen gemaakt met een striper van Max. Van rechtsboven naar linksonder heb ik twee lijnen gemaakt met een zilveren glitterstriper ook van Max. Deze beide stripers komen uit hetzelfde setje. 


De print op mijn ringvinger is gebaseerd op de nailart: Abstract Rose. Nu moet ik wel zeggen dat ik de abstract rose nailart mooier gelukt vond dan deze, maar dat kan ook liggen aan de kleuren die gebruikt zijn. De roos is gemaakt van binnenuit naar buiten. Je begint dus met het hart van de roos en maakt er steeds meer lijntjes omheen zodat het uiteindelijk op een roos lijkt. Ik heb de roos wat meer accent gegeven door de lijntjes wat te versieren met zilveren glitters.

Zoals je kunt zien is het soms dus erg leuk om wat oudere nailart creaties met elkaar te combineren tot iets nieuws! Mocht je nog op zoek zijn naar stripers om mee te werken, ik raad de stripers van Max (die van de Action) aan, ze zijn goedkoop en werken prima! Daarnaast zijn stripers van Fogan ook erg fijn! 

Mixen jullie ook wel eens oude nailarts met elkaar tot iets nieuws?

5 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations