donderdag 1 november 2012

Instagram #29

Het is weer tijd voor een nieuwe Instagram post! Er is weer een week voorbij en we zijn weer een hoop foto's verder ;-)! Kijk je mee naar mijn week? Mocht je me willen volgen via Instagram kan dat onder de naam: sylvia_nailartcreations.

 Vorige week ben ik even snel bij het Kruidvat geweest. Eindelijk hebben ze de Catrice collectie vernieuwd, dat heeft hier echt maanden geduurd! Wat nieuwe catrice lakjes, de Topcoat van Essence uit de class of 2013 collectie, en de bekende Fantasy Fire!

Vorige week donderdag stonden er precies 1000 artikelen online op www.nailartcreations.nl. Hoe gaaf is dat?


Even een wat betere foto van MaxFactor - Fantasy Fire. Een prachtig lakje, ik vind het alleen wel jammer dat het potje zo inieminie is. Het potje is een beetje te vergelijken met de Hema mini's. Ik betaalde €5,05 voor dit lakje. Gelukkig is de kleur dat bedrag waard!

Apart hè? Het huis biedt genoeg ruimte maar de kat gaat perse liggen daar waar alle rommel ligt.. Maar toch heeft ie een schattig koppie!

De basis van de Frankensteinnagels, pretty groen met Object of Envy! 

Tegelijkertijd plaatste ik ook een sneak peak van de glamorous frankenstein nailart. Nog een leuke reden om mij via Instagram te volgen, ik plaats daar soms nailarts eerder dan hier! Kleine sneak peaks zegmaar!

Uitpuilende Helmerlade! Ik moet hoognodig weer eens alles netjes opruimen. Voor nu: Ach, het zit in een la toch?

Ik moest een beetje lachen toen ik bovenstaande foto tegenkwam op mijn camera. Mijn camera heeft deze prachtige foto gemaakt van een rode crème lak. Vind het nog steeds erg knap om een rode lak oranje/roze te maken hihi!

Ahw ik kan echt geen genoeg krijgen van dat lieve koppie! Heerlijk zo'n kroelende schootkat!

Oeps, sinds Verschoor er is, is Blacky een stuk minder in beeld. Sja Blacky, je zult toch écht beter je best moeten doen.. Oh en de tafel isn't yours!

Het maakt niet uit hoe je zit, Verschoor komt erbij liggen, het maakt hem ook niet uit in welke rare positie ie moet gaan slapen!

En de laatste is nogmaals een kittypicture! De kat had hier ergens een papiertje tevoorschijn getoverd om er vervolgens lekker mee te gaan spelen. Hoezo kattenspeelgoed? Hij is veel blijer met een papiertje/propje!
 

6 opmerkingen:

 1. Leuke foto's!
  inderdaad erg bijzonder dat je camera een rode lak oranje/roze maakt hihi.xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb je de fantasy fire gewoon bij de k'vat gehaald? :o

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb een hele random vraag voor je.
  Die Helmers, passen daar nou al je lakjes in qua hoogte?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het grootste deel past erin. Helaas niet alles. De lakken van M Nailpolish, Trind en Koh e.d. zijn qua lengte te lang. Alle andere nagellakken die ik heb passen gewoon in de Helmers!

   Verwijderen
  2. Bedankt voor je reactie! Dat helpt enorm! Moet ik misschien toch maar aan de Helmer... ;)

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations