donderdag 15 november 2012

Instagram #31

Deze week heb ik weer flink veel foto's gemaakt! Teveel om ze nu allemaal te laten zien dus heb ik weer een leuke selectie voor jullie gemaakt! Na de toetsweek van afgelopen week (welke helaas niet al te goed verlopen is, maar de belangrijke herkansing voor de propedeuse is in ieder geval binnen!) heb ik deze week een themaweek gehad waarin ik verschillende dingen heb moeten doen. Hier zul je dus ook een aantal foto's van terug zien! Kijk je mee naar mijn week in foto's? Je kunt me overigens voor alle foto's volgen via instagram onder de naam: sylvia_nailartcreations.

Poepie! Hij begint ook echt al te groeien en een ondeugend volwassen koppie te krijgen! Konden ze maar altijd klein blijven die kittens!

Deze week ben ik voor simpel rood gegaan. Geen tijd gehad om te nailarten helaas en kan er absoluut niet tegen wanneer mijn nagels helemaal kaal zijn. Helaas is dinsdag de helft van mijn wijsvingernagel afgebroken dus dat wordt weer alles korter vijlen :(. Groot nadeel van de winter, mijn nagels merken het ook!


Op deze foto kun je best goed zien hoe groot de kat alweer wordt! Gelukkig is het nog steeds een kroeldoos :).

Mn zus is afgelopen zaterdag 23 jaar geworden. Ze wilde graag weer eens krullen in dr haar dus ik ben lekker bezig geweest met een krultang. Moet zeggen dat ik het resultaat best mooi vond geworden!

Blacky is een ontzettende asociale kat en heeft er echt een afschuwelijke hekel aan wanneer er visite komt. Dus sja, met de verjaardag konden we het gewoon niet tegenhouden om even iets geks uit te halen! Flitsend kapsel poes!

Leuke aanbieding bij de Ici Paris XL. 3 Only You lakken voor €10,-. Ik heb al eerder over een Only You lak geschreven, zie hier.

Maandag wilde mijn zus op haar stageplaats cupcakes uitdelen voor haar verjaardag. Op zondagavond ben ik dus lekker bezig geweest en heb ik zo'n 40 cupcakes gebakken. Vervolgens leuk versierd met glazuur en vruchtenhagel, het was een succes gelukkig!

Voor een opdracht voor school moesten wij een Stop Motion filmpje maken. Hop de bak met lego tevoorschijn gehaald om wat bruikbare spulletjes uit te zoeken.

Dit was tijdens het maken van het stop motion filmpje. Pff wat een verschrikkelijk werk. We zijn 4 uur bezig geweest met het decor, de foto's en het in elkaar zetten van het filmpje. Maar zie hier het resultaat!

Gisteren stond er een gepland  bezoekje naturalis op het programma. Dit is een soort van groot museum in Leiden. Na een rampzalige heenweg ben ik er uiteindelijk beland en ik moet zeggen het was best boeiend! Hierboven moesten wij zelf een fossiel uit een stuk steen hakken, leuk joh!

Sja, wat moet ik hier nog bij zeggen? Kettingen, oorbellen, alles is speelgoed en kauwbaar!

Gisteren keek ik even vreemd op van het mooie uitzicht! Er scheen een zwak zonnetje en ik kreeg echt het perfecte herfstuitzicht!

Helaas is deze foto wat donker, maar ik vind hem zelf erg lief!

3 opmerkingen:

 1. Geweldige kattenfoto's ♥ Ik ben gek op katten dus leuk om die dondersteen telkens terug te zien komen.
  En dat filmpje, super leuk gedaan zeg. Is dat beeldje voor beeldje fotograferen en dan achter elkaar zetten?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ vivian,

  Ik vind kattenfoto's zelf ook zo leuk om te zien! Kan het ook echt niet laten om foto's te maken wanneer de kat iets geks of liefs doet!

  Dat filmpje zijn idd allemaal foto's die achter elkaar gezet zijn. Heel vervelend klusje maar achteraf hebben we er wel lol mee gehad!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations