vrijdag 23 november 2012

Enquête Nailart Creations

Het is al langer dan anderhalf jaar geleden toen ik voor het laatst een enquête plaatste over Nailart Creations. In die anderhalf jaar tijd zijn er veel dingen veranderd en zo veranderen meningen ook!

Om zoveel mogelijk de veranderingen positief en naar jullie zin te houden heb ik vandaag een nieuwe enquête gemaakt. Ik zou het ontzettend fijn vinden wanneer jullie deze willen invullen! Op deze manier ben ik weer een beetje op de hoogte van jullie meningen en zou ik eventueel de minder goede punten kunnen veranderen in iets positiefs. Je kunt deze enquête volledig anoniem invullen. Het invullen van de enquête zal ongeveer 5 minuten in beslag nemen.

Over een week zal ik de resultaten bekend maken met eventuele veranderingen wanneer deze nodig zijn!

Ontzettend bedankt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations