zaterdag 3 november 2012

[Review] Max - Magnetic Nailpolish Set 1

Een aantal van jullie hebben deze setjes misschien al voorbij zien komen bij de Action. Sinds kort verkoopt de Action namelijk setjes magnetische nagellak van het merk Max! Een setje kost €1,50 voor twee magnetische nagellakjes inclusief magneet. Lekker cheap dus, maar laten we eerst eens gaan kijken of het überhaupt wel iets is..

Op de achterkant van de verpakking staat een korte gebruiksaanwijzing in verschillende talen. Voor het gebruik goed schudden, dit is ook echt nodig anders werkt het niet! Helaas kon ik nergens op de verpakking een naam vinden van dit setje, ook de lakjes zelf hebben geen namen, helaas!


Zo ziet het magneetje eruit welke in de verpakking zit, let op dat je deze kant van het magneetje moet gebruiken en niet de kant met de sticker! Ik hield de magneet de eerste twee keer dus verkeerd om.. dat werkt dus niet! Daarnaast zit er een kleine verdikking op de bovenkant van de magneet, deze kun je tegen je nagelriem aanhouden om zo dicht mogelijk bij de nagel te komen zonder de lak aan te raken.
Het eerste lakje is een rood/bruin lakje, echt een herfstkleurtje. Zoals je kunt zien zie je geen patroon op de eerste twee nagels. Hier hield ik de magneet dus verkeerd om haha! Toen ik dit doorhad lukte het redelijk om op mijn ringvinger en pink een streeppatroontje te krijgen. De lakjes zijn vrij stroperig, dit lost wat op door goed te schudden. 

Het tweede lakje is een wat donkere rode lak. In het potje zie je glitters maar deze zie je amper terug op de nagels. Hier kun je heel goed zien dat mijn wijsvingernagel echt een duidelijk patroon heeft. Ik heb hier de lak wat dikker aangebracht. Het patroon wordt duidelijker wanneer je dus een dikkere laag aanbrengt. Op mijn pinknagel bracht ik een dun laagje aan, hier zie je bijna geen patroon meer terug. 

Conclusie: Dit eerste setje viel mij helemaal niet tegen, de magneet werkt beter dan die ik van Essence had een tijd geleden. Daarbij mogen we natuurlijk niet klagen voor die prijs! Ik heb gemerkt dat het effect beter zichtbaar wordt wanneer je een dik laagje gebruikt. Ik ben erg benieuwd naar de andere setjes, er zijn behoorlijk wat verschillende setjes met verschillende kleuren, meer zal zeker ook volgen! Ik ben ook erg benieuwd of het effect mooier wordt naarmate je er meer mee oefent!

Hebben jullie al ervaringen met deze setjes van Max?

10 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik heb zelf de crack nagellak van Max en die beviel mij ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ze ook, zijn wel oké maar idd wat stroperig en bij mij ging het ster patroon niet zo goed, de streepjes beter;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het sterpatroon nog niet uitgeprobeerd dus ben erg nieuwsgierig!

   Verwijderen
 3. Heb ook twee setjes en ze bevallen me wel in ieder beter dan die van essence

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb er 3 en bij mij zag je het nauwelijks maar bij mijn dochter zag je het weer heel goed. Dus of het ligt aan de kleur of aan de dikte van de lak. Ik zal het zeker nog eens proberen en het dan wat dikker aanbrengen. Ik had de goud en zilver gebruikt en bij beiden zag je het niet goed. Maar dat kan dus ook aan mij liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien dan inderdaad wat dikkere lagen aanbrengen? Had je ook goed geschud vantevoren? Heb zelf de goud/zilveren ook dus zal m ook ns gaan uitproberen!

   Verwijderen
 5. Ik heb er hier ook een aantal van, en vind het de beste magneetlak die ik tot nu toe gevonden heb. De blauwe lak werkt echt goed met de stermagneet. Ik heb deze rode nog niet getest. Maar vind de kleur geweldig mooi. Die van Essence zijn inderdaad hopeloos, maar stempelen wel goed. Hihi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor stempelen zijn die idd perfect! Heb zelf ook een magnetidche lak van born pretty store en die werkt zelfs nog beter dan deze van max!

   Verwijderen
 6. Ja, ik had me een ongeluk geschud. Heb er zelfs nog met een sateprikker in zitten roeren hahaha...maar je zag het nog steeds niet goed.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations