donderdag 1 november 2012

E.L.F. - Hot Pink

Het is best een lange tijd geleden toen ik voor het laatst een lakje van E.L.F. liet zien. Vandaag heb ik er weer één geswatcht voor jullie! Let wel op, deze lakken zijn nog steeds verkrijgbaar in de webshop van EyesLipsFace, maar de formules zijn wel vernieuwd en de lakken zijn duurder geworden. Ik heb dus geen ervaring met de nieuwere formules!

De naam van dit lakje is eigenlijk gewoon echt misleidend. Vele zullen waarschijnlijk denken: whoa een mooie felle roze.. Maar eigenlijk is dit gewoon een berry/rood crème lakje. De naam doet dit lakje dus niet heel veel eer aan! Ook in de webshop ziet dit lakje er wat rozer uit, laat je dus niet misleiden en zoek altijd swatches op voordat je wat besteld!Ik moet zeggen dat ik wel erg blij ben met de applicatie van de ELF lakken. Dit lakje heeft een fijn kwastje welke niet te breed en ook zeker niet te smal is. Je kunt de lak netjes aanbrengen zonder je nagelriemen onder te smeren.

Het eerste laagje welke ik aanbracht was vrij sheer. Een tweede laag maakte het al beter. Na twee lagen zag je nog heel lichtjes je eigen nagels erdoorheen maar zo weinig dat ik mij hieraan niet zo stoorde. Wanneer je wat kortere nagels hebt zul je waarschijnlijk je eigen nagels er niet zo snel doorheen zien!

ELF lakken kosten €2,50 per stuk en zijn verkrijgbaar op www.eyeslipsface.nl

Wat zijn jullie ervaringen met ELF lakken? Hebben jullie de nieuwe formules of ook nog de oude?

1 opmerking:

  1. Bij Hot Pink zou ik inderdaad aan felroze lakje denken of iets in die richting. Het is overigens wel een mooi lakje!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations