donderdag 22 november 2012

Catrice - How I Matt Your Mother

De vernieuwde lakken van Catrice weten mij keer op keer te verbazen! Het lakje 'How I matt your mother' is net zoals Steel my heart een lak met brushed metal effect. Kijk je mee naar de swatches van dit mooie lakje?

De kleur van how I matt your mother vind ik persoonlijk erg origineel. De kleur is donkerpaars maar de finish is erg leuk! Zoals je op de swatches kunt zien droogt dit lakje vrij apart op. Dit effect is duidelijk te zien op mijn middelvinger.


Naast dat dit lakje gewoon erg mooi is, dekt hij ook nog eens met 1 laag! Erg fijn ook dat de budgetmerken de laatste tijd zich ook steeds meer richten op het uitbrengen van aparte lakken! Ik denk dat ik mijn nieuwe favoriete lak voor deze winter gevonden heb ;-)!

Het lakje ziet er in het potje een stuk minder mooi uit dan op je nagels. Ik heb in de winkel een hele tijd staan twijfelen over dit lakje maar heb hem uiteindelijk meegenomen doordat ik hem gratis mee mocht nemen met de spaarpunten van de Kruidvat! Leuke tip ook meteen: met 175 spaarpunten kun je een gratis Catrice lak halen uit de Ultimate NailLacquer collectie!

Hebben jullie al een nieuw favoriet lakje uit de collectie van Catrice?

7 opmerkingen:

 1. Wauw, die is zeker mooi! Ik heb nu ook zo'n 200 punten, en ik ben ook van plan daar een Catrice lakje voor te halen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind dat de Catrice lakken ook bet enige leuke is wat je kunt halen met de punten. De rest trok mij absoluut niet..

   Verwijderen
 2. Ik heb 'm ook! Hij is apart maar vind dat ook wel weer wat hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Idd! Doordat hij zo apart is zondert hij zich mooi af van de andere standaard lakken!

   Verwijderen
 3. Die is inderdaad heel apart. Ik heb ook een tijd voor het Catrice schap gestaan maar wist eigenlijk niet wat ik moest kiezen en ben uiteindelijk met lege handen naar huis gegaan.
  Jammer, jammer want voorlopig kom ik niet meer in de grote Kruitvat in Goes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb dat soms ook hoor! Dan weet ik niet wat ik moet kiezen en denk ik laat maar... Dit probleem heb ik alleen niet bij het tweede essence schap met nailart spullen daar wil ik dan weer alles van meenemen!

   Verwijderen
 4. deze is erg leuk ik heb hem ook en is ook leuk met nailart!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations