maandag 19 november 2012

[Swatches]Essence - Breaking Dawn Part 2

Ruim een maand geleden plaatste ik het persbericht met de Essence Breaking Dawn part 2 lakken. Sinds november zijn de lakken verkrijgbaar bij het Kruidvat en gaan ze echt als een lopend vuurtje over de toonbank! Ik heb zelf 3 van de 4 lakken kunnen halen, helaas heb ik tot nu toe het laatste lakje nergens kunnen vinden.. Mocht ik die alsnog ergens tegenkomen zal ik deze nog apart laten zien!

Voor vandaag ga ik de swatches laten zien van: Jacob's Protection, A piece of Forever en Edward's Love.

Jacob's Protection


Jacob's Protection is een zwarte basislak die verschillende blauwe glitters in zich heeft. De lak geeft een beetje een galaxy gevoel. In eerste instantie dacht ik ook dat het een donkerblauwe lak was, maar dit is dus niet zo! 2 Lagen op bovenstaande swatches.

A Piece of Forever
Op de persfoto's leek dit lakje vrij standaard en niet speciaal. Toch moet ik hier op terugkomen! A Piece of Forever is een mooie goudkleurige lak met een aparte finish. De lak droogt wat semi-matte op, de finish is hetzelfde als de brushed metal effect lakken van Catrice. De lak droogt snel en is dekkend met 2 lagen.

Edward's Love
Edward's Love vind ik persoonlijk de minst leuke lak uit deze collectie. Deze lak heeft een zwarte basis met zilveren glitters, een aantal jaar terug zat er al zo'n zelfde soort lak in de Moonlight collectie. Deze week zal er nog een vergelijking volgen met deze twee lakken. Edward's Love is dekkend met 2 lagen.

Hebben jullie al wat lakjes gehaald uit deze collectie? Welke is jullie favoriet?

15 opmerkingen:

 1. Ik vind degene die jij nog niet hebt het mooiste! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Femke,

  Dat lakje was ik ook echt het meest benieuwd naar, helaas is hier gewoon binnen no time alles uitverkocht en vullen ze niets meer aan :(. Denk dat ik dit keer echt de pech heb dat ik hem niet meer zal kunnen vinden...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die laatste echt niks aan. Saai lakje. Maar die andere 2 en dan vooral Jacob's protection vind ik erg mooi.
  Helaas grijp ik altijd overal naast omdat onze kruitvat heel klein is en ze dit soort dingen hier niet verkopen en als ik al in een grotere kruitvat kom is alles al weg. Ben benieuwd of je die andere nog te pakken kan krijgen. Wat voor kleur was dat?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De laatste was een zwart lakje met roze glitter! Hoop stiekem dat ik hem ergens nog kan vinden masr ben bang van niet. Wat balen trouwens dat de kruidvat in jouw buurt dit niet verkoopt. Helaas is het idd heel snel op ook altijd!

   Verwijderen
 4. Ik heb zelf Jacob's Protection en A piece of forever, maar ik wil ook heel graag Alice had a vision again! Ik kan hem ook nergens meer krijgen! *zucht* misschien moet ik het ook maar opgeven....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb helaas precies hetzelfd, wil hem ook ontzettend graag!

   Verwijderen
 5. Ik heb ze allemaal! Daar heb ik ook m'n best voor moeten doen.. Jacob's Protection en Alice Had a Vision - Again, zijn mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi lucky you!! Ik ben zelfs in Leiden naar de kruidvat gegaan voor alice had a vision-again. Helaas daar ook geen geluk gehad:-(

   Verwijderen
 6. Yes heb ze allemaal! Duurde ff want hier hadden ze r maar 2.. a piece of forever en Edwards love. De 2 mooiste hadden ze noet meer en die kregen ze ook niet meer binnen.. n dorp verder hadden ze ze gelukkig wel!
  Ik ben blij :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gisteren heb ik ze allemaal gevonden! Niet allemaal bij mij int dorp.. maar n dorp verder waren de laatste 2! De 2 mooiste! Alice had a vision again en Jacobs protection :) helemaal happy!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeps 2x! Komt omdat k steeds iets verkeerd deed en k zag m niet... hoe krijg ik er 1 weg? (A)
  Sorry!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb Jacob's Protection, A Piece Of Forever én Alice Had A Vision - Again.

  Vond Edward's Love niet zo speciaal.
  Ik denk dat het gouden lakje stiekem toch mijn favoriete is, ik heb echt niks dat er op lijkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb Alice had a Vision Again toch kunnen scoren! Ik heb hem gehad van iemand anders die vlak bij een grote Trekpleister woont en hem daarom wel kon vinden :) Ik heb nu 01,02 en 03 maar ik vond 04 niet zo bijzonder :S

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Is Essence alleen bij Kruitvat te koop? Nee toch?
  Ik heb wel een Etos zitten vlak bij maar kan me niet herinneren dat ze daar Essence verkochten.
  Bij de DA ook niet en meer zit er niet bij mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @ Vivian,

  Essence is bij Kruidvat en Trekpleister te koop. Alleen wij hebben hier geen Trekpleister dus is alleen de Kruidvat een optie voor mij! Etos verkoopt weer andere merken. DA is wat meer voor de wat duurdere merken!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations