woensdag 14 november 2012

Nailart: Blurple Flowers

Soms heb je zin in een leuke nailart op je nagels terwijl je er eigenlijk helemaal geen tijd voor hebt! In combinatie met het studeren komt dit bij mij best vaak voor, toch wil ik iets leuks op mijn nagels, maar tegelijkertijd wil ik er geen uren mee bezig zijn! Lang leve Konad in zo'n geval, met stempelen kun je supersnel iets leuks op je nagels fixen!

Ik ben deze nailart begonnen met twee lagen Essence - I love bad boys. Een prachtige blauwe shimmerlak die ik al meerdere keren gedragen heb (met zoveel nagellak zegt dit toch best al iets!). Gewoon een basislak met een stempel vind ik in mijn geval altijd iets te saai. Daarom koos ik er dit keer voor om er een soort van gradiënt onder te maken.


Met Essence - Glamorous Life en een sponsje heb ik de gradiënt gemaakt. Glamorous Life is een rode glitterlak, ik vond zelf de combinatie van blauw/rood wel leuk. Nooit aan gedacht dat blauw en rood samen paars wordt! Het is dus een blauw/paarse (blurple!) gradiënt geworden.

Om de nailart af te maken heb ik een bloemendesign van Konad plate M82 gestempeld over de gradiënt heen. Ik heb gestempeld met Konad - Gold Black (stempellak). Wanneer ik een zwarte stempellak gebruik, gebruik ik zelden een topcoat. Het mooiste resultaat krijg je wanneer je de topcoat zwevend aanbrengt. Breng je hem gewoon aan zul je de stempels wegvagen. Doordat ik deze nailart er zelf na 1 dag afgehaald heb vond ik een topcoat niet zo nodig.

Wat doen jullie op je nagels wanneer jullie er eigenlijk geen tijd voor hebben?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations