zondag 18 november 2012

Nailart: ZigZag Stickers

Vorige week liet ik jullie een experiment zien met een pons die ik bij de Action kocht. Op het moment dat ik toen door de Action liep kwam ik ook een stickervel tegen die je kunt gebruiken om kaarten mee te versieren. Deze stickers zijn smalle stickers waar je leuke randjes mee kan maken. Waarom dan niet eens op je nagels uitproberen?

De rode basislak is Miss Sporty - Nr 150, deze lak droeg ik hier al 3 dagen zonder topcoat! Omdat mijn zus afgelopen week jarig was wilde ik toch wel leuke nagels hebben die niet al teveel tijd in beslag zouden nemen. Ik besloot dus de hobby stickers eens uit te gaan proberen!


De stickertjes die ik hier op mijn nagels gebruikt heb zitten op een langwerpig stickervel geplakt. De zigzag stickers hebben één lange lengte. Ik heb dus van die lange stickers steeds kleine stukjes geknipt en deze op mijn nagels geplakt.

Op mijn wijsvingers en ringvingers heb ik de sticker schuin over mijn nagel geplakt. Op mijn duim, middelvinger en pink heb ik een rijtje van 3 stickers onder elkaar geplakt. Het resultaat ziet er best leuk uit! Jammer genoeg wilde de stickers niet helemaal goed plakken op de randjes waardoor ik al snel in mijn haar bleef hangen. Toch was het leuk voor een avondje, ik ben alleen zelf niet zo'n grote stickerfan dus erg snel zal ik dit niet nog eens op mijn nagels plakken!

Wat vinden jullie van stickers op je nagels?

6 opmerkingen:

 1. Misschien blijven ze beter zitten als je eerst een blanke nagellak op je nagels doet en ze daar in legt zeg maar. Wel grappig voor een avondje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Denk niet dat dat veel helpt. De stickers hebben al een lijmlaag en na het aanbrengen heb ik er nog een laag topcoat over aangebracht. Stickers zijn denk ik niet zo mijn ding!

   Verwijderen
 2. Nee, nou ja, als je het niet probeert dan weet je het niet he! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Vivian,

  Haha daar heb je gelijk in! Misschien toch eens uitproberen de volgende keer wanneer ik weer stickers tevoorschijn tover!
  Heb je al eens waterdecals uitgeprobeerd? Dit zijn ook een soort stickers die je met water op je nagels plakt, deze zitten perfect op je nagels zonder uitstekende randjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb er wel over gehoord maar weet eigenlijk nog niet precies wat het is. Nog niet uit geprobeerd dus. Maar zal zo eens even opzoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Vivian,
  De officiële naam van deze stickers is Rub On Stickers (las ik net op de verpakking!). Ze zijn in ieder geval verkrijgbaar bij de Action en andere hobbywinkeltjes zoals Pipoos, boekenvoordeel en bruna!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations