donderdag 22 november 2012

Instagram #32

Dit is alweer het 32ste deel van de Instagram artikelen! Dit betekend dus gewoon al dat ik 32 weken achter elkaar iedere week een Instagram artikel met persoonlijke foto's maak! Iets wat nog leuker is, is dat de afgelopen week de Instagram post het meest bekeken is van alle artikelen die die week online gekomen zijn! Zijn jullie weer klaar voor een nieuwe reeks foto's?

Vorige week donderdag heb ik een dagje vrije tijd gehad dus dat betekende vooral veel swatchen en producten reviewen voor de site. Dit is voor mij ook gewoon echt een dagje ontspannen, heerlijk om met al die lakjes te friemelen!Noo:| Ik brak mijn wijsvingernagel waardoor deze een stuk korter werd. Tijd dus om mijn nagels weer korter te maken. Ik moet zeggen dat ik wel erg blij ben met de nieuwe lengte, achteraf werden mijn nagels gewoon alweer echt te lang! 

Afgelopen vrijdag kreeg ik een leuk pakje binnen met daarin 12 potjes met gekleurd acrylpoeder! Het wordt dus weer tijd om te experimenteren met de 3d nailart. Fijn ook dat ik nu niet enkel de keuze heb tussen geel en roze maar nu ook andere kleuren acryl heb! Mocht je willen weten hoe ik 3d nailart maak, bekijk dan eens dit artikel!

Ah daar hebben we de nieuwe lengte, ben wel blij met mijn wat kortere nagels. Typen op mijn mobiel gaat nu opeens ook een stuk gemakkelijker! Hierboven zie je trouwens één van de magnetische lakken van de Action, dit is tot nu toe echt mijn favoriet. Aanstaande zaterdag zul je hier meer over lezen!

Wanneer ik lekker met lakken aan het spelen ben kan ik het ook niet laten om verschillende combinaties over elkaar heen te proberen. Hierboven echt een supermooi resultaat, verdere details zullen volgende week voorbij komen in een artikel!

Ik vind het de laatste tijd ontzettend leuk om lekker in de keuken te staan en verschillende gerechten uit te proberen. Vorige week maakte ik mini cupcakes om uit te delen en dit weekend maakte ik een chocoladetaart en versierde hem. Erg leuk wanneer je iets speciaals bij de koffie wilt geven wanneer je visite krijgt.

Ik kan natuurlijk geen Instagram artikel maken zónder het lieve rode duiveltje ;-) Hier kun je trouwens ook goed zien dat hij een beetje scheel kijkt!

De afgelopen periode op school verliep niet helemaal soepel dus heb ik me voorgenomen om deze periode meteen vanaf het begin te gaan knallen. Afgelopen maandag heb ik dus meteen een planning gemaakt en alles opgeschreven wat ik moet gaan doen deze periode. Hopelijk geeft het meteen wat rust!

Haha dit is echt één van de meest oncharmante foto's van Verschoor ever. Hij lag zo schattig te slapen met zijn bekkie open!

Hmm geef mij nooit een vel papier en wasco voor me wanneer je wilt dat ik nog enige teken van concentratie vertoon. Sja op zo'n moment ga ik dus nutteloos tekenen tijdens een les. Gelukkig was het tijdens beeldende vorming dus was ik toch nog euhm.. beeldend bezig?

Ja ook ik ben dinsdagavond naar Breaking Dawn part 2 geweest! Onwijs leuke film, maar wel weer een beetje jammer van de brutale medewerkers bij Pathé Zaandam. Ik vind het niet bepaald netjes wanneer iemand bijna je tas uit je handen trekt om er even lekker in te snuffelen.. Sorry, geen Pathé meer voor mij! Zijn jullie al naar de film geweest?

Hebben jullie nog iets leuks gedaan de afgelopen week?

7 opmerkingen:

 1. He leuk daar is Verschoor weer :-) Het blijft een lekker bekkie, ook al staat ie oncharmant open en kijkt ie een beetje scheel hihi :-)

  Succes met je school en de planning. Ik hoop dat het goed werkt voor je.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi Verschoor is nu ook omgedoopt tot het kitty rescueteam. Iedereen die m ziet neemt spontaan zelf ook een kat uit het asiel! Het is ook echt zo'n schatje!!

   Verwijderen
 2. Jaa ik ben ook naar twilight geweest, geweldig! zeer tevreden met het plot van de film, was zo mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ow wat was twilight geweldig!!! Ik hoor het vaker bij pathé. Ik geef je dan ook als tip tas om je schouder, arm in arm met wie dan ook en dan je kaartje geven :-D zo smokkel ik een zak ships van 90 cent naar binnen ipv die 5 euro die je in pathé moet betalen :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Jennifer,

  Haha wat slim!! Ik vind de prijzen bij Pathé ook echt belachelijk hoor... Je betaald al €10,- voor het kaartje zelf en dan maken ze je ook nog veel geld afhandig voor drinken/eten. Alleen al om de manier hoe ze mensen behandelen heb ik niets gekocht :P Dan maar 2 uur geen drinken hoor, had het er wel voor over! Gelukkig was de film wel erg goed, dat maakt het toch weer een beetje oké!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations