maandag 26 november 2012

Catrice - Shake It, Flake It!Tot mijn grote verbazing liep ik een aantal weken geleden tegen een goed gevulde Catrice Million Styles display aan. Op het moment dat deze collectie uit kwam was hij hier in de stad binnen no time uitverkocht dus heb nooit de kans gekregen om de lakken eens goed te bekijken. Dit keer dus wel en ik nam er een aantal mee! Onder andere Shake It, Flake it, een flakie lak!
Met flits


Zonder flits
Shake it, flake it is een effect topcoat welke je moet gebruiken over een andere lak heen. Als eerste gebruikte ik hem over Essence - A Piece of Forever. Zoals je kunt zien zie je bijna geen verandering, ik zie geen duidelijke flakies ondanks dat ik 2 vrij royale lagen heb aangebracht! Erg jammer want de flakies van Golden Rose zijn duidelijk aanwezig op iedere kleur!

Ook heb ik Shake it, Flake it uitgeprobeerd over Essence - Jacob's Protection, een zwarte lak met wat blauwe shimmer. De flakies zijn hier in een kleine hoeveelheid aanwezig, ondanks dat ik toch ook weer 2 vrij dikke lagen heb aangebracht. De flakies hebben ook maar één kleur, deze is wat rood/brons, de flakies van Golden Rose weerkaatsen meerdere kleuren. 

Conclusie: Ik ben niet helemaal tevreden over deze lak. De lak is niet te vergelijken met de flakies van Golden Rose, deze bevatten veel meer flakies, deze van Catrice valt bijna niet op. Mocht je dus echt een goede flakie willen raad ik je aan om eens te kijken naar de flakies van Golden Rose, deze zijn o.a. verkrijgbaar bij www.enchantra.eu. De flesjes kosten €2,50. De Million Styles Flake It, Shake it kost €2,99.

Zijn jullie ook wel eens teleurgesteld in een bepaalde lak?

6 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Op beide foto's heb ik twee vrij dikke lagen aangebracht! Dit lakje bevat maar een kleine hoeveelheid flakies waardoor het helaas bijna niet opvalt!

   Verwijderen
 2. Hmmm..ik vind hem ook niet erg goed als flakieslak, ik heb zelf Essence Night in Vegas en die vind ik vele malen mooier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi lakje! Ik was inderdaad ook erg verbaasd over een aantal lakken die ik gehaald heb!:) Leuke actie was dat:D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze topcoat ook gekocht en ik ben er toch wel tevreden over!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations