woensdag 28 november 2012

[Experiment] HIMYM & HAID

De titel zal je wellicht wat onbekend voorkomen, logisch ook want die rare afkorting zegt jullie natuurlijk helemaal niets (mij eerlijk gezegd ook niet als ik het zelf niet geweten had ;-)). Vandaag heb ik weer een nieuw experiment voor jullie! Sommige experimenten lopen uit op niets, zoals deze, andere lopen verrassend goed zoals het experiment in dit artikel!
Het experiment van vandaag is een layering experiment, ofwel: lakken over elkaar heen! Vorige week heb ik jullie How I Matt Your Mother  (HIMYM)laten zien. Over HIMYM heb ik het lakje Have an icy day (HAID) gebruikt. Wat een stunning combinatie toch?


Have an icy day is een prachtig holografisch glitterlakje. Ik heb hier 2 laagjes over HIMYM gebruikt, het effect is zo mooi!

Voor mij is het echt experiment geslaagd! Mocht je zelf ook deze twee lakken in huis hebben zou ik zeggen: probeer het eens uit! Je zult waarschijnlijk je ogen niet van je nagels af kunnen houden!

Wat vinden jullie van deze lakken combinatie?

3 opmerkingen:

  1. Mooi! Ik heb die Million Styles Top Coat gebruikt over Catrice LE Hunting Heritage, ook een super effect :) Alsof het een sterrenhemel is :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw deze 2 over elkaar is echt prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations