vrijdag 30 november 2012

Enquête Resultaten

Precies een week geleden plaatste ik een nieuwe enquête online. Gewoon omdat ik nieuwsgierig was naar jullie mening en of er verbetering in de site zit! Thanks allemaal voor het massaal invullen, ik heb superveel aan jullie tips/meningen! Ook erg fijn dat ik nu weer een goed zicht heb op de artikelen en wat jullie het leukste vinden e.d. Hieronder zal ik even kort de resultaten met jullie doornemen!

Hoevaak bezoeken jullie Nailart Creations?
 Naar deze vraag was ik zelf vooral erg nieuwsgierig omdat ik het zelf fijn vind om iedere dag een nieuwe update te plaatsen. Nu hebben sommige natuurlijk tijd om iedere dag even te kijken en anderen hebben daar minder tijd voor. Het grootste deel bezoekt Nailart Creations iedere dag of een paar keer per week, super! Ik kreeg ook een aantal opmerkingen dat jullie het weekoverzicht erg fijn vonden, vooral degenen die niet iedere dag tijd hebben om even te kijken vinden het weekoverzicht erg fijn. Ik natuurlijk ook want juist voor deze groep maak ik ook het weekoverzicht om zo geen enkel artikel te missen!


Welke artikelen vinden jullie het leukst om te lezen?
 Bij deze vraag mochten jullie meerdere antwoorden geven. Het resultaat is eigenlijk best overzichtelijk en ligt erg dicht bij elkaar! Met een kleine meerderheid wint nailart, maar ook tutorials zijn gewild. Ik ga sowieso proberen meer tutorials te maken al dan niet in video vorm! Ik vind het fijn om zoveel mogelijk afwisseling te houden en jullie waren het met mij eens!

Welke artikelen zou je meer willen zien?
Het resultaat van deze vraag is natuurlijk voor mij het meest interessant. Een kleine meerderheid wil meer nailart en tutorials zien. Ik ga mijn best doen! Sowieso rond Kerst ga ik weer proberen een nailartweek te houden. Bij de meeste nailarts vraag ik ook of er iemand tutorials wilt zien, mocht je dus graag een bepaalde tutorial zien, zoek de nailart op en laat het achter in een comment! Sowieso van de Flamingo nailart van afgelopen week zal ik proberen nog een tutorial te maken!

Verder kreeg ik nog een leuke tip voor een nailart pagina! Degene die deze tip heeft achtergelaten, ik ben er erg blij mee! De pagina is in de maak en zal zo snel mogelijk online komen! Het zal een vrij grote pagina worden aangezien het op Blogger helaas alleen mogelijk is om twee afbeeldingen naast elkaar te plaatsen. Ik ben er in ieder geval druk mee bezig! De pagina is klaar en is te vinden onder het tabblad 'nailarts' of klik hier! Er zitten hier en daar nog wat schoonheidfoutjes in maar deze zullen zo snel mogelijk gefixt worden!

Layout
Zo'n 90% van jullie is tevreden over de layout. Een enkeling vind het wat saai en één iemand gaf aan dat de site traag laadt. Dit probleem ervaar ikzelf en de rest van degenen die de enquête ingevuld hebben niet dus ik neem ook aan dat dit niet aan de layout ligt! Voorlopig zal de layout nog even hetzelfde blijven, ik hou zelf niet van drukke achtergronden die de tekst in het niet doen vallen. Sommige van jullie vinden de header aan vernieuwing toe, deze header staat online sinds de nieuwe layout dus is opzich nog niet zo heel oud, maar het design van het potje lak die in de letters overloopt heb ik wel al een tijd. De reden hiervoor zijn de visitekaartjes, ik wilde deze met de nieuwe layout nog een beetje matching houden aan de website! Voorlopig zal de header/layout dus nog niet veranderen, maar ik ken mezelf, ik ben snel iets zat dus wie weet!

Mochten jullie nog iets willen toevoegen, laat je gaan in de comments!

Ik wil iedereen bedanken die serieus heeft meegedaan aan het invullen van de enquête! Ontzettend bedankt!     
 

3 opmerkingen:

  1. Voor mij hoef je niets te veranderen. Het enige wat ik nooit zo fijn vind zijn de reclames. Maar dat is ieders eigen keus om deze wel of niet op je blog te plaatsen. Verder is je blog lekker overzichtelijk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt reclames zijn wat minder maar helaas toch nodig om de site te onderhouden (denk aan de host e.d.) Ik probeer het wel zoveel mogelijk te beperken door enken blokken in de zijbalk te plaatsen. Advertorials vind ik persoonlijk het meest irritant, deze probeer ik zoveel mogelijk te beperken (denk dat er in 2,5 jaar maar 2 online gekomen zijn). Ik begrijp dus dat het vervelend kan zijn maar ik doe mijn best om het zoveel mogelijk te beperken! Het draait toch om de foto's en artikelen!

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations