donderdag 15 november 2012

La Femme Beauty - Grey Cream

Toen ik het lakje College Hero van Essence aan het uitproberen was, zocht ik eigenlijk een leuke grijze crème lak als basiskleur. Grey Cream van la Femme Beauty heb ik al een tijdje in mijn bezit maar vreemd genoeg nooit laten zien. Vandaag ga ik jullie dus een mooi grijs crème lakje laten zien!

Wanneer je mij dit lakje zou laten zien in de zomer zou ik het helemaal niks vinden! Maar nu de donkere dagen er toch echt zijn ben ik ook iets meer van de wat donkere lakken. Niet dat ik geen felle kleuren meer draag verder, maar op dit moment waardeer ik de donkere lakken toch net iets meer dan in de zomer!


Grey Cream is verder gewoon een simpele grijze lak met crème finish. Toch zijn de simpelste lakken altijd het mooist als achtergrond voor nailarts! Het kwastje van dit lakje is dun en smal, deze lakken had ik namelijk al voordat de brede kwastjes populair werden. Toch vind ik de smalle kwastjes nog steeds erg fijn werken!

De dekking van dit lakje is vrij goed. 1 Laagje is eigenlijk al genoeg, maar omdat je op foto's dingen vaak veel beter ziet dan in real life heb ik wel een tweede laagje aangebracht. De lak droogt ook lekker snel op. Niet slecht voor zo'n budgetmerk! Excuses trouwens voor de glitters die hier en daar over de swatches verspreid zijn, geen idee waar deze vandaan komen!

Wat voor kleur lak dragen jullie veel in de herfst/winter periode?

1 opmerking:

  1. Ik heb vanmiddag Copper Cabana van Essence gekocht en die is mooi!
    Een koper kleurtje met uhmm is dat metallic? Geen idee maar hij is echt mooi!
    Die ga ik deze maanden vaak dragen waarschijnlijk!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations