zaterdag 17 november 2012

[Review] Design Glassware

Een tijdje geleden kreeg ik een emailtje van www.design-glassware.com, een voor mij totaal onbekende webshop! Ondanks dat ik de shop niet kon ben ik een kijkje gaan nemen in de webshop en vond ik het er toch best leuk uitzien! Vandaag ga ik jullie drie producten laten zien uit deze webshop. 2 Glazen nagelvijlen en als leuk extraatje kreeg ik er een paar oorbellen bij.

De webshop is gevestigd in Tsjechië. Niet zo om de hoek dus. Maar twee dagen na bestellen kreeg ik de producten al binnen, supersnel dus!Als eerste een vrij grote glasvijl welke als leuk detail een aantal steentjes in een leuk design hebben. De webshop geeft zelf aan dat de steentjes met swarovski ingelegd zijn, maar ik kan nergens echt een certificaat van echtheid vinden dus ik neem ook aan dat het niet echt is. Toch is het uiteraard wel een leuk detail! De glasvijl komt in een mooi zwart suede hoesje zodat je hem makkelijk mee kunt nemen en mooi kunt bewaren.

De kwaliteit van deze vijl is prima, hij vijlt goed. Ik ben zelf meer een fan van de kartonnen vijlen, maar zo'n glasvijl is best makkelijk als je een haakje aan je nagels hebt, voor het grovere vijlwerk neem ik liever een kartonnen vijl. Deze vijl kost €10,- en kun je hier vinden.

De tweede vijl heeft een reisformaat. Deze is twee keer zo klein als de vijl hierboven en bevat ook een handig hoesje om hem in te bewaren. Deze vijl is gemaakt van verhard glas en vijlt verder ook prima. Makkelijk voor in een tas, het nadeel is wel dat glasvijlen kunnen breken. Deze vijl kost €4,- en is hier verkrijgbaar.

Als laatste kreeg ik een paar leuke oorknopjes. Ik vind knopjes zelf wel leuk omdat ik een tweede paar gaatjes in mijn oren heb, dus als extra oorbel! De knopjes zijn vierkant en weerkaatsen verschillende kleuren, leuk! Volgens de webshop zitten ook in deze oorbellen elementen van Swarovski, nogmaals ik vermoed dat het niet echt is maar zeker weten doe ik het niet! Deze oorbellen kosten €8,- en zijn hier verkrijgbaar.

De webshop verkoopt veel meer producten dus niet enkel vijlen en oorbellen maar ook andere dingen! Mocht je een kijkje willen nemen: www.design-glassware.com.

Hebben jullie al eens kennis gemaakt met deze webshop?

3 opmerkingen:

 1. Vind het erg duur voor zo glasvijl, de mijne van de action werkt ook prima en daar betaalde ik nog geen euro voor dacht ik :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Jennifer,

  Klopt persoonlijk vind ik het ook erg overpriced, maar iedereen heeft natuurlijk zijn eigen budget :-). Ik hou het lekker bij mijn kartonnen vijlen, die vind ik toch veel fijner dan een glasvijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook heel tevreden van mijn glasvijl.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations