dinsdag 6 november 2012

Essence - College Hero

Een aantal weken geleden liet ik jullie kennis maken met de nieuwe Limited Edition collectie van Essence: 'class of 2013'. Inmiddels ligt deze collectie hier en daar nog in de winkel en is nog te vinden in de uitverkoopbakken. Ik heb alle lakken uiteindelijk in de winkel gezien maar vond ze persoonlijk de moeite niet waard. 

Wel was ik erg benieuwd naar de topcoat: 'College Hero'. Volgens Essence zou deze topcoat iedere lak een metallic glinsterende finish geven. Oke, ik ben benieuwd!


Allereerst heb ik de lak uitgeprobeerd zonder basis. Zoals je kunt zien is het gewoon een glittertopcoat met een sheer basis. De lak bevat grote en kleinere glitters. Opzich een leuke topcoat, maar het geeft geen metallic effect. Ik heb hier 2 lagen lak aangebracht.

Vervolgens heb ik de lak ook uitgeprobeerd op een basiskleur. In eerste instantie wilde ik hem aanbrengen over de gehele nagel, maar ik heb uiteindelijk gekozen voor een leuke glittergradiënt. Het lakje is geschikt om dit soort dingen mee te doen dus dat is best leuk, maar alle andere glittertopcoats zijn hier natuurlijk ook geschikt voor!

Uiteindelijk moet ik helaas toch zeggen dat ik College Hero niet echt een heel speciaal lakje vind. Ik mis het beloofde 'glanzende metallic effect', het is gewoon een simpele topcoat. Voor degenen die nog geen glittertopcoat hebben is deze leuk, voor alle anderen die al omkomen in de glitterlakken, dan kun je hem beter laten staan!

Hebben jullie nog lakjes gekocht uit de Class of 2013 collectie?

6 opmerkingen:

 1. De laatste nailart vind ik leuk gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Ik wilde toch nog iets leuks proberen met de topcoat. Denk namelijk niet dat hij heel vaak gebruikt gaat worden hier!

   Verwijderen
 2. Wat een prachtige nagels heb je toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het eigenlijk toch wel mooi! In het potje vond ik hem er niet erg bijzonder uitzien...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem wel oké :)
  Zelf heb ik alleen Alpha better gamma uit de collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. TIP:
  zwarte nagels
  rechter/linker bovenhoekje met deze nagellak
  op het randje van de glitter 2 steentjes.
  one of my favorite nail art :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations