donderdag 13 februari 2014

Catrice - Hugo Moss

Inmiddels druppelt de nieuwe collectie van Catrice langzaam alweer de winkels in (oja behalve in Zaandam natuurlijk, hier duurt dat nog wel een maandje -.-'). Dus om de tijd tot zover uit te zitten laat ik jullie nog wat oudere beauty's van Catrice zien! Vandaag Hugo Moss!

Hugo Moss is een hele donkergroene nagellak met een crème finish. Ik vind zelf de kleur erg mooi, maar zou hem dan weer niet zo snel dragen op de wat mooiere dagen, dan ga ik toch liever voor een fel kleurtje!


Tijdens het aanbrengen van het eerste laagje merkte ik al op dat de substantie van dit lakje iets aan de dunne kant is. Daarom ziet de lak er na één laagje ook nog vrij sheer uit. Op de swatches lijkt het alsof de lak hier en daar wat streperig en niet egaal is, maar dat komt puur door de verlichting!

Uiteindelijk dekte de lak prima met 2 laagjes. De kleur zelf is wel vrij donker, dus wat lastiger te combineren met bijvoorbeeld zwart. Wit kun je dan weer prima gebruiken in combinatie met Hugo Moss en zilver zou ook erg leuk staan!

Wat vinden jullie van deze donkere kleur? Dragen jullie vaak donkere kleuren of juist wat fellere? 

2 opmerkingen:

  1. Ik heb hem ook, vind hem prachtig!
    Ik draag zelf eigenlijk alles wel, ligt eraan waar ik op het moment zin in heb :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een aparte kleur, maar wel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations