maandag 3 februari 2014

[Review] Max Nailpolish Set

Elke keer wanneer ik door de Action loop kan ik het niet laten om even door het gangpad met de nagelproducten te lopen. Zo nu en dan valt mijn oog op iets nieuws, vaak is het ook allemaal hetzelfde hoor! Het setje hierboven had ik nog niet en de kleurtjes hierin spraken mij wel aan. Voor ongeveer €1,00 nam ik het setje mee. 


Turquoise 
Het eerste lakje is een turqouise lak met crème finish. De lak dekt prima met twee laagjes en streept niet!

Paars
Het tweede lakje uit dit setje is een medium paarse kleur met wederom een crème finish. De kleur dekt met twee laagjes en is erg mooi!

Donkerblauw
Het laatste lakje vind ik zelf dan ook het mooiste kleurtje! Een mooie donkerblauwe kleur met een shimmer finish. Deze dekt ook met twee laagjes.

Conclusie: Zeker een setje met lakjes die mij niet tegenvalt. Alle kleurtjes vind ik eigenlijk wel erg mooi, het laatste lakje komt mij overigens erg bekend voor en die ga ik binnenkort even vergelijken met een andere lak die ik al heb, ik ben een dupe op het spoor ;-)!

Welk kleurtje vinden jullie het mooist? 

4 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations