woensdag 5 februari 2014

Hema - nr 97

Af en toe spot je in de uitverkoop nog wel eens een leuk kleurtje. Eigenlijk was ik op zoek naar een backup zwarte nagellak, maar in plaats daarvan, spotte ik dit leuke vampy kleurtje!

De kleur vind ik vrij lastig te omschrijven. In het flesje ziet de lak er erg donker uit en neigt hij richting zwart. Op de nagels zie je toch een soort van paars/bordeaux achtige shimmer tevoorschijn komen!


Met ander licht lijkt het lakje weer meer bruinig, in ieder geval komen er veel verschillende tinten naar voren. Een lekker mysterieus kleurtje dus, helemaal mijn ding zoiets!

De lak dekt prima met twee dunne laagjes, doordat het natuurlijk een donkere kleur is, is de dekking vaak ook wel iets beter! Ik heb in ieder geval al helemaal zin om nailarts uit te proberen met dit kleurtje!

Ik begon overigens alvast met experimenteren met een matte topcoat. Zo vind ik deze lak ook leuk, maar ik denk toch dat ik hem glanzend mooier vind, met de matte topcoat verdwijnt toch een beetje die mooie shimmer!

Deze lak glanzend of mat? 

3 opmerkingen:

 1. Oh wat een mooie lak! Ik ben geen fan van de hema lakken maar als ik dit zo zie ga ik ze toch maar weer eens een kans geven haha! Ik vind de lak glanzend mooier :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleur! ps zoek je een goede zwarte nagellak? Loop even naar de Action. Die is echt heel goed en natuurlijk goedkoop.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier hebben ze bij de Action geen zwarte nagellak meer! Ik ben ook gek op de top- en basecoats van hun, maar ook die hebben ze helaas steeds niet meer :-(

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations