vrijdag 7 februari 2014

[Vergelijking] Max - Blauwe Shimmers

De afgelopen week ben ik flink bezig geweest met een aantal producten van de Action. So reviewde ik een setje met caviar, maar ook een setje met minilakjes. Ik merkte tijdens het swatchen op dat twee van deze lakjes wel erg veel op elkaar leken. Jullie gaven ook allemaal aan de blauwe lak een mooie kleur te vinden, dus laten we eens kijken of deze twee hetzelfde zijn!


Beide lakjes komen dus uit een setje. De ene uit een setje met twee andere minilakjes, en de andere uit het Caviar setje. Zo op het eerste oog lijken ze inderdaad ook op mijn nagels hetzelfde.

Ook van dichtbij zien de lakjes er exact hetzelfde uit! Je zou niet zeggen dat dit twee verschillende nagellakken zijn! Op de wijsvinger en ringvinger de lak uit het minisetje en op de middelvinger en pink die uit het caviar setje. Beide setjes kosten rond de €1,-.

Beide lakjes bracht ik aan met twee laagjes. Je ziet gewoon echt geen verschil, dit zijn absoluut dupes! Wel heb ik zelf een voorkeur voor het lakje uit het minisetje. Dat dopje houdt net even iets fijner vast tijdens het lakken!

Mocht je dus nog op zoek zijn naar zo'n mooie blauwe, nu heb je twee budgetopties!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations