maandag 24 februari 2014

Catrice - PLUMdogMillionaire

De nieuwe collectie van Essence en Catrice ligt inmiddels al volop in de winkels! Catrice heeft een nieuwe collectie crushed crystals lakken gemaakt en het lakje die ik vandaag ga laten zien maakt deel uit van deze collectie!

PLUMdogMillionaire is een donkerpaarse lak met een textuur finish, ofwel sandstyle effect, of sandlakjes genoemd. De lak voelt dus wat grof aan op de nagels, net alsof er hele fijne zandkorreltjes in verwerkt zijn!


De lak bevat verschillende kleuren glitters en geeft daarom ook een superleuk effect! Ondanks dat de lak een textuur bevat, is het aanbrengen niet vervelend! Je kunt gewoon de lak soepeltjes aanbrengen, deze dekt met twee laagjes!

Het enige nadeel welke ik heb kunnen ontdekken: toch wel de prijs. Catrice begon echt als budgetmerk, inmiddels vind ik deze zelf niet zo heel budget meer. Voor één lakje betaal je inmiddels maar liefst €3,39. De inhoud van de lakken is niet meer dan die van de normale lakjes. Eigenlijk best vreemd, want Essence vraagt niet meer geld voor de speciale sandstyle lakken (de merken komen beide uit dezelfde fabriek). 

Uit nieuwsgierigheid kocht ik twee lakjes, de rest van de lakjes ga ik aanschaffen met een leuke actie! Hoe denken jullie hierover?

3 opmerkingen:

 1. Ik vind de prijs ook wel een beetje jammer. Toch is deze wel heel erg mooi! Hopelijk komt er snel weer een 1+1 actie of iets dergelijks ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa ik wacht ook op de 1+1! Deze komt sowieso ieder jaar rond eind april...!

   Verwijderen
 2. wauw wat een aparte maar mooie kleur, de glitters erin zijn echt amazing!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations