woensdag 19 februari 2014

[Review] Fizz Rhinestone Set

Vorige week liet ik jullie al weten dat er weer een aantal nieuwe nagelproducten verkrijgbaar zijn bij de Action. Vorige week reviewde ik het nagellaksetje en vandaag is het de beurt aan dit rhinestone setje!

Voor ongeveer €1,50 heb je een leuk setje waarin twee lakjes en een rhinestone wiel zitten. Je hebt dit setje met verschillende nagellakkleurtjes, er is ook een variant met een turquoise lak! Aangezien ik de turquoise lak al in het nagellaksetje had zitten, koos ik deze met de oranje en gele lak!


Oranje lak


Het eerste lakje is deze oranje crème lak. De lakjes hebben geen namen of nummers verder helaas! Een klein nadeel is dat mijn lakje een wat springerig kwastje had, dit ligt dan puur aan mijn lakje hoor, maar hierdoor ging het aanbrengen wat lastiger en werd de finish iets streperig. Uiteindelijk bracht ik twee laagjes aan voor bovenstaand resultaat.

Gele lak

Vervolgens het gele lakje. Pfoeh wat een lekkere felle kleur! Perfect voor de zomer! De lak dekt met 1 laagje, maar is dan wel iets streperig. Daarom bracht ik een tweede laag aan voor een wat gladder effect!

Rhinestones
Als laatste zit er nog een wiel met rhinestones bij. De rhinestones zijn vooral veel figuurtjes, dus niet allemaal ronde rhinestones, deze zitten er overigens ook wel tussen hoor! Hier zitten, ronde-, vierkante-, bloemetjes- en ruitjesvormige rhinestones in, in verschillende kleuren! Leuk om eens mee te experimenteren dus!

Hebben jullie dit setje al gespot of misschien zelfs al gehaald/geprobeerd?

1 opmerking:

  1. Ah leuk setje, vooral de rhinestones vind ik erg tof voor naiarts! En leuk prijsje ook ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations