dinsdag 11 februari 2014

[Review] Fizz Nailpolish Set

Ik ben fan van de Action en ga er ook meestal wel minimaals eens per week even langs. Gewoon gezellig de winkel doorstruinen en de nieuwe producten bekijken. Met dank aan het oplettende oog van mijn zus spotte ik weer een aantal nieuwe nagelproducten bij de Action. Dit setje van Fizz is daar een deel van. Benieuwd naar de kleuren en kwaliteit? Hieronder lees je alles over dit setje!

Bordeaux


Het eerste lakje is een bordeaux kleurige lak die iets richting bruin neigt. De lak heeft een crème finish en dekt top! De lak dekt prima met 1 laagje, op de swatches hierboven bracht ik voor de zekerheid een tweede laagje aan.

Turquoise

Het tweede lakje heeft een turquoise kleur, op de swatch lijkt hij iets blauwer, maar in real life zit er net iets meer groen in de kleur. Dit lakje dekt prima met 1 laagje, hierboven op de swatch is het resultaat van één laagje lak.

Paars

Het laatste lakje is een medium paarse kleur met wederom een crème finish. Ook deze lakt dekt prima met maar één laagje!

Conclusie: Voor €1,39 heb je een ontzettend leuk setje met drie kwalitatief goede nagellakjes. De kleuren dekken erg goed, één klein nadeeltje is het feit dat er een wat sterkere geur aanzit dan aan de nagellakken die ik gewend ben. Ach even neus dicht ;-). Alle kleuren dekken eigenlijk prima met 1 laagje. Ieder flesje bevat 6,4 ml dus hier kun je wel even een tijdje mee voort!

Hebben jullie de producten van Fizz al gespot bij de Action?

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations